Bookmarks

    Μέσα σε ένα ιδιαίτερα φιλικό και πάρα πολύ καλό κλίμα, η Διοικούσα Επιτροπή του Α.Ο.Κ., το βράδυ της προηγούμενης Πέμπτης (6/11) παρέθεσε δείπνο προς τιμήν των ποδοσφαιριστών αλλά και των εκπροσώπων τον Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης στην ταβέρνα «Η Ωραία Μυτιλήνη» που βρίσκεται στην παραλία της Καβάλας.

     

    Ήταν μία εκδήλωση, σοβαρή σε κάθε επίπεδο κατά την διάρκεια της οποίας, η αισιοδοξία ήταν διάχυτη για την πορεία της ομάδας στο υπό εξέλιξη πρωτάθλημα του 1ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας. Μάλιστα να σημειώσουμε το γεγονός ότι η ταβέρνα η «Ωραία Μυτιλήνη» είναι από τους βασικούς υποστηριχτές της φετινής προσπάθειας η οποία καταβάλλεται από την Διοικούσα Επιτροπή του Α.Ο.Κ.. Στην εκδήλωση να τονίσουμε ότι το παρών τους έδωσαν πολλοί Παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές καθώς επίσης και μέλη της Διοικούσας Επιτροπής του Α.Ο.Κ., μεταξύ των οποίων ήταν και οι Παύλος Κούντουρας, Κώστας Λιόλιος, Σταμάτης Χρυσαφίδης, Λάκης Χατζηαποστολίδης, Θανάσης Κακαλής, Μωυσής Σπανίδης, Αχιλλέας Καρασαββίδης, Δήμος Γιαννακίδης, το μέλος του Ερασιτέχνη Α.Ο.Κ., Τάσος Μεταξάς, ο Τεχνικός Διευθυντής της ομάδας, Στέλιος Κατρακυλάκης, ο προπονητής Γιάννης Ισπυρλίδης, ο βοηθός του Γιώργος Γουνελάς, ο προπονητής τερματοφυλάκων Κώστας Τσανάκαλης και ο φροντιστής της ομάδας Απόστολος Χατζησάββας. Και βέβαια όλοι οι ποδοσφαιριστές οι οποίοι ανήκουν στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας.

     

    Οι ευχαριστίες για τους χορηγούς

    Την ίδια ώρα να τονίσουμε ότι από την πλευρά του ο Έφορος ποδοσφαίρου του Α.Ο.Κ., Δήμος Γιαννακίδης εκ μέρους της Διοικούσας Επιτροπής της ομάδας ευχαρίστησε τους χορηγούς της ομάδας των οποίων όπως ο ίδιος υπογράμμισε η συμπαράσταση τους είναι μεγάλη. Πρόκειται για συμπολίτες μας οι οποίοι έχουν στηρίξει την ομάδα ήταν αυτοί που «φρόντισαν» και για τον δείπνο και μεταξύ άλλων είναι οι ιχθυέμποροι Πουλής-Καραμπουρνιώτης, τα κατεψυγμένα ψάρια «Σούλης», οι σαλάτες «Λιόλιος», τα φρέσκα φρούτα-λαχανικά «Σπυριδάκης», η ψαροταβέρνα «Η Ωραία Μυτιλήνη», που καθημερινά φροντίζει για τα γεύματα ποδοσφαιριστών της ομάδας, τα σούπερ μάρκετ «Μασούτης» που προσφέρει ζυμαρικά και όσπρια, καθώς και απορρυπαντικά. Επίσης, η διοικούσα επιτροπή εκφράζει τις ευχαριστίες της στους αγνούς φιλάθλους, όπως οι Αντώνης Αντωνίου, Σωτήρης Δεληκάρης, το ΚΤΕΛ Καβάλας, αλλά και ο Αντώνης Κατσαμακίδης, ο οποίος ανέλαβε να καλύψει τα έξοδα μετακίνησης της ομάδας στον εκτός έδρας αγώνα με τη Θύελλα Φιλώτα. Παράλληλα να σημειώσουμε ο Δήμος Γιαννακίδης εξέφρασε την ικανοποίηση του από την πώληση των εισιτηρίων διαρκείας καθώς και από το ενδιαφέρον των επαγγελματιών του νομού Καβάλας που τοποθέτησαν διαφημιστικές πινακίδες στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη».

    One Response to “Μέσα σε άριστο κλίμα η Διοικούσα Επιτροπή του Α.Ο.Κ. παρέθεσε δείπνο στους αθλητές και στους αθλητικογράφους το βράδυ της Πέμπτης (6/11) στην κοσμική ταβέρνα «Η Ωραία Μυτιλήνη»”