Bookmarks

    Την Παρασκευή 16 Ιανουαρίου έχει προγραμματιστεί από την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας η εκδήλωση, κοπής της Πρωτοχρονιάτικής πίτας κατά τη διάρκεια της οποίας θα τιμηθούν οι κορυφαίοι, ποδοσφαιριστές, προπονητές, παράγοντες καθώς και ο διαιτητής της χρονιάς που φεύγει. Πρόκειται για μία εκδήλωση ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα και η οποία θα πραγματοποιηθεί κέντρο διασκέδασης «Ίριδα» στο κοκκινόχωμα.

     

    Αυτά μεταξύ των άλλων, υπογραμμίζονται στο σχετικό δελτίο τύπου το οποίο δόθηκε στη δημοσιότητα από το Διοικητικό Συμβούλιο της τοπικής μας Ένωσης και στο οποίο γίνονται γνωστές όλες οι τελευταίες δραστηριότητες της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας.

     

    Το δελτίο τύπου της Ε.Π.Σ. Καβάλας

     

    Αναλυτικά το δελτίο τύπου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας περιλαμβάνει τα εξής:

     

    1.Υπενθυμίζουμε τα σωματεία που επιθυμούν να λάβουν μέρος στο τουρνουά (Κ-10) δηλαδή με ποδοσφαιριστές που είναι γεννημένοι τα έτη 2005-2006 και το οποίο θα διεξαχθεί την Κυριακή 14-12-2014 να δηλώσουν εγκαίρως και εγγράφως την συμμετοχή τους. Σε περίπτωση που συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός σωματείων τότε θα τηρηθεί η σειρά προτεραιότητας, με την οποία δηλώθηκε η συμμετοχή.

     

    2. Ενημερώνουμε ότι η αναβληθείσα αγωνιστική στις κατηγορίες (Κ-12) και (Κ-14) θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 6-7/12/2014. Ενώ αυτή της κατηγορίας (Κ-16) θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 13-14/12/2014. Συν του αναβληθέντα αγώνα Δόξα Θεολόγου-Ατρόμητος Χαλκερού. Θα τηρηθεί το πρόγραμμα όσον αφορά την ημέρα και ώρα διεξαγωγής των αγώνων.

     

    3.Την Τετάρτη 3-12-2014 οι μικτές μας ομάδες Παίδων και Νέων αντιμετωπίζουν Εκτός έδρας τις αντίστοιχες ομάδες της Ε.Π.Σ. Έβρου. Όσον αφορά την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος μικτών ομάδων η οποία έχει αναβληθεί αυτή θα διεξαχθεί την Τετάρτη 10-12-2014.

     

    4. Η επόμενη αγωνιστική του πρωταθλήματος μικτών ομάδων Ε.Π.Σ. μεταξύ των ομάδων Δράμας-Καβάλας θα διεξαχθεί την Τετάρτη 17-12-2014.

     

    5. Την Παρασκευή 16-1-2015 η Ε.Π.Σ. Καβάλας θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίττα της. Καλούμε όλους τους Παράγοντες-Ποδοσφαιριστές-Προπονητές-Διαιτητές και φίλους των ποδοσφαιριστών, να τιμήσουν την εκδήλωση. Η εκδήλωση θα γίνει στο κέντρο διασκέδασης «Ίριδα» στο κοκκινόχωμα. Στην εκδήλωση η Ένωση θα τιμήσει τους κορυφαίους Ποδοσφαιριστές-Προπονητές-Παράγοντες και Διαιτητή της χρονιάς που πέρασε.

     

    6. Η Πειθαρχική Επιτροπή επέβαλε τις παρακάτω ποινές:

    Μάδεσης Θ. ΠΑΟΚ Καβάλας, 1 αγωνιστική

    Ίσα Ν. Α.Ε. Καβάλας, 1 αγωνιστική

    Στερνιώτης Γ. Μακεδονικός Αμισιανών, 4 αγωνιστικές

    Καραμπελίδης Α. Άρης; Πηγών, 1 αγωνιστική

    Μπαρούμας Β. Αίας Παναγίας, 2 αγωνιστικές

    Προβατίδης Π.. [50] ευρώ χρηματικό πρόστιμο.

    Σκορδάς Ν. α) [50] ευρώ χρηματικό πρόστιμο. β) Απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για 1 μήνα.

    Σωματείο Αετός Ορφανού: α) Συστάσεις για λήψη μέτρων για ασφαλή και ομαλή διεξαγωγή αγώνων. β) Τιμωρία γηπέδου (2) αγωνιστικές με αναστολή. γ) [50] ευρώ χρηματικό πρόστιμο.

    Μ.Α. Μεσορόπης: (-2) Περίοδος. 2014-2015. (-2) βαθμοί Περίοδος.2015-2016.

    Σωματείο Ατρόμητος: Λεκάνης α) Τιμωρία γηπέδου (2) αγωνιστικές με αναστολή. β) [50] ευρώ χρηματικό πρόστιμο με αναστολή.

    Σωματείο Κεραυνός Καλλιράχης: α) Τιμωρία γηπέδου (2) αγωνιστικές με αναστολή. β) [50] ευρώ χρηματικό πρόστιμο.

    Comments are closed.