Bookmarks

    Μπορεί οι δύο βαθμοί που άφησε πίσω του ο Α.Ο.Κ. και πιο συγκεκριμένα στην έδρα της Θύελλας Φιλώτα, την προηγούμενη Κυριακή (2/11), να αποτελούν ένα γεγονός μη αναστρέψιμο αλλά ωστόσο ο βαθμός της ισοπαλίας τον οποίο είχε μαζί του στις αποσκευές του και στην επιστροφή στην βάση του, σίγουρα χαρακτηρίζεται αρκετά σημαντικός.

     

    Και αυτό γιατί, μετά την ολοκλήρωση της 5ης αγωνιστικής για τον 1ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής το συγκρότημα του Γιάννη Ισπυρλίδη παρέμεινε σε απόσταση αναπνοής από το ρετιρέ του πίνακα της βαθμολογίας. Βέβαια δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι η ομάδα της Καβάλας άφησε μία ακόμα ευκαιρία να περάσει ανεκμετάλλευτη σε ένα κρίσιμο χρονικά σημείο του πρωταθλήματος και μάλιστα την στιγμή που οι υπόλοιποι διεκδικητές του τίτλου, όπως ο Άρης και ο Πανσερραικός έκαναν «δώρα» στον Α.Ο.Κ. τα οποία ωστόσο, οι παίκτες του δεν κατάφεραν να εκμεταλλευτούν.

     

    Κρατάει μόνο τον έναν βαθμό

     

    Εκείνο το οποίο θα πρέπει να τονίσουμε είναι το γεγονός ότι το συγκρότημα του Γιάννη Ισπυρλίδη από το εκτός έδρας παιχνίδι μέσα στην Θύελλα Φιλώτα κρατάει μόνο τον βαθμό της ισοπαλίας και την καλή εμφάνιση που πραγματοποίησαν οι παίκτες του μόνο στο τελευταίο ημίωρο της αναμέτρησης. Από εκεί και πέρα άπαντες εντός των αποδυτηρίων της Καβάλας πρέπει να κοιτάξουν μπροστά και αυτό γιατί, ο δρόμος για την ολοκλήρωση του μαραθωνίου στον 1ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας είναι μακρύς και όπως όλα δείχνουν οι εκπλήξεις δεν θα λείψουν. Αυτό σημαίνει ότι όλοι θα πρέπει να μείνουν συγκεντρωμένοι στο ρόλο και στο έργο τους και με βάση το καλό αγωνιστικό πρόσωπο που έχει δείξει ο Α.Ο.Κ. μέχρι σήμερα στα περισσότερα παιχνίδια του πρωταθλήματος οι νίκες είναι κοντά.

     

     Χρειάζεται πολύ μεγάλη προσοχή

     

    Τα εκτός έδρας παιχνίδι στην έδρα της Θύελλας Φιλώτα για τον Α.Ο.Κ. αποτελεί παρελθόν και πλέον όλοι θα πρέπει να μείνουν συγκεντρωμένοι για το εντός έδρας παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής (9/11), στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» με αντίπαλο τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης. Μέχρι σήμερα άλλωστε έχει αποδειχθεί ότι δεν υπάρχουν εύκολοι οι δύσκολοι αντίπαλοι, δεν υπάρχουν εύκολα ή δύσκολα παιχνίδια. Αυτό ισχύει και για την περίπτωση της ομάδας του Εθνικού Αλεξανδρούπολης η οποία διαθέτει ένα αρκετά δυνατό σύνολο. Για τους «Αργοναύτες» η νίκη αποτελεί μονόδρομο και το σίγουρο είναι ότι δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια βαθμολογικής απώλειας και μάλιστα στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη». Σε αγωνιστικό επίπεδο σήμερα οι παίκτες της Καβάλας έχουν ρεπό την Τρίτη (4/11) και από την Πέμπτη (5/11) θα ξεκινήσει το πρόγραμμα της προετοιμασίας με το μεγαλύτερο βάρος να πέφτει κυρίως σε θέματα τακτικής καθώς επίσης και σε θέματα φυσικής κατάστασης. Σε όλα τα παραπάνω να αναφέρουμε το γεγονός ότι ο προπονητής της Καβάλας Γιάννης Ισπυρλίδης για το εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, στα πλάνα του μπορεί να υπολογίζει στον ποδοσφαιριστή Παύλο Σταματόπουλο ο οποίος εξέτισε στο παιχνίδι μέσα στη Θύελλα Φιλώτα την μία αγωνιστική της τιμωρίας του. Από εκεί και πέρα εκτός πλάνο σε ένα ακόμα παιχνίδι θα είναι ο τραυματίας Αμβρόσιος Παπαδόπουλος.

     

    Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Δ.Σ. της Λέσχης Φιλάθλων

     

    Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο διοικητικό συμβούλιο της Λέσχης Φιλάθλων Καβάλας, το οποίο έχει ως εξής:

    Γιάννης Προμούσας: Πρόεδρος

    Θόδωρος Μήτρας: Αντιπρόεδρος

    Βασίλης Χατζηραφαηλίδης: Γενικός γραμματέας

    Κώστας Κουκουτζής: Ταμίας

    Αιμιλία Θεοδωρούδη: Υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων

    Βασίλης Βακιρτζής: Μέλος

    Απόστολος Βουρβουτσιώτης: Μέλος

    Θανάσης Γιαννέρης: Μέλος

    Γιώργος Λουπέλης: Μέλος

    Βαγγέλης Παλληκαράς: Μέλος

    Μιχάλης Σωτηρόπουλος: Μέλος

    Comments are closed.