Bookmarks

    Τη δυνατότητα να διαπιστώσει σε πια αγωνιστική κατάσταση βρίσκονται οι ποδοσφαιριστές του στην παρούσα χρονική περίοδο, είχε σήμερα Σάββατο (22/11) ο προπονητής Γιάννης Ισπυρλίδης κατά τη διάρκεια του φιλικού αγώνα που έγινε στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» με αντίπαλο τον Νέστο Χρυσούπολης. Το τελικό αποτέλεσμα (2-0) μάλλον περνάει σε δεύτερη μοίρα και αυτό γιατί εκείνο το οποίο ενδιέφερε την τεχνική ηγεσία της Καβάλας ήταν να κρατήσει σε εγρήγορση τους παίκτες του Α.Ο.Κ., λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος, του 1ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας.

    Ο Α.Ο.Κ. ήταν καλύτερος σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και η διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δύο ομάδων ήταν εμφανής στον χλοοτάπητα του σταδίου «Ανθή Καραγιάννη». Η ομάδα του Γιάννη Ισπυρλίδη απέναντι στο Νέστο Χρυσούπολης που έδειξε μαχητικότητα, ήταν καλύτερη τόσο στο πρώτο όσο και στο δεύτερο ημίχρονο. Οι παίκτες της Καβάλας κράτησαν περισσότερο την μπάλα στα πόδια τους είχαν περισσότερες επιλογές και περισσότερες λύσεις σε όλες τις γραμμές και δίκαια έφτασαν στην κατάκτηση της νίκης. Ο Α.Ο.Κ. είδε την πρωτοβουλία των κινήσεων του να παίρνει «σάρκα και οστά» στο πρώτο ημίχρονο όταν κέρδισε πέναλτι στην ανατροπή του Παππά. Ένα πέναλτι το οποίο εκτέλεσε με επιτυχία ο Διαμαντίδης για να γράψει το (1-0). Στην επανάληψη η ομάδα του Γιάννη Ισπυρλίδη διατήρησε την πρωτοβουλία των κινήσεων της και δημιούργησε τις προϋποθέσεις με τις ανάλογες φάσεις για να πάρει τη νίκη. Έτσι στα μέσα του β΄ ημιχρόνου οι παίκτες της Καβάλας «ζευγάρωσαν» τα τέρματα τους, όταν ο Ζουνίνιο εκτέλεσε φάουλ και με εντυπωσιακή κεφαλιά ο Κανούλας διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα (2-0). Το σίγουρο είναι ότι η νίκη των «Αργοναυτών» απέναντι στον Νέστο Χρυσούπολης αναμένεται να παίξει τον δικό της ρόλο, στον ψυχολογικό κυρίως τομέα, ενόψει των αγωνιστικών υποχρεώσεων που ακολουθούν για τον 1ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας. Άλλωστε είναι γνωστό ότι ο Α.Ο.Κ. για την 8η αγωνιστική του 1ο ομίλου της Γ΄ Εθνικής θα κληθεί στο γήπεδο της Χαλάστρας σε ένα δύσκολο και καθοριστικό παιχνίδι να ξεπεράσει με επιτυχία το εμπόδιο του τοπικού Καμπανιακού. Ένα παιχνίδι πολύ καθοριστικό σε βαθμολογικό επίπεδο για το συγκρότημα του Γιάννη Ισπυρλίδη ο οποίος δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του τιμωρημένου Βασίλη Γαβριηλίδη και στις αντίστοιχες του στρατευμένου και τραυματία τον Αμβρόσιου Παπαδόπουλου.

    ΚΑΒΑΛΑ: Αθανασίου, Κοσμίδης, Σταματόπουλος, Ιορδανίδης, Μπάτζιος, Μπαντάνης, Παρμαξίδης, Βιτλής, Παππάς, Διαμαντίδης, Μπρατσιάνι.

    Έπαιξαν και οι Κανούλας, Κυγάης, Παπαδιώτης, Μπλιός, Ζουνίνιο, Γαβριηλίδης, Γκαρακλίδης, Χρυσαλίδης, Καρύπογλου.

    ΝΕΣΤΟΣ: Καραβελίδης, Στέρεφ, Παυλακάκης, Μανούκος, Σιαματάς, Παπαδάτος, Χασάνογλου, Γκατζολάρι, Τσέκος, Κούτεφ, Ζγκούρι.

    Έπαιξαν και οι Ασλανίδης, Εμμανουηλίδης, Μπαταλίδης, Ευφροσυνίδης.

    Αναζητούν τον αντικαταστάτη του Λαζάρ Πόποβιτς

    Την ίδια ώρα εκείνο το οποίο που θα πρέπει να σημειώσουμε είναι το γεγονός ότι οι ιθύνοντες στον Α.Ο.Κ. αναζητούν τον αντικαταστάτη του Λαζάρ Πόποβιτς μετά την ξαφνική αναχώρηση του στην ιδιαίτερη πατρίδα του την Σερβία. Πληροφορίες αναφέρουν ότι τα μέλη της τεχνικής ηγεσίας του Α.Ο.Κ. ήδη έχουν ξεκινήσει έρευνα στην Ελληνική αγορά προκειμένου να βρουν τον αντικαταστάτη του, στο πρόσωπο ενός έμπειρου επιθετικού ποδοσφαιριστή.     

    Comments are closed.