Bookmarks

    Στην πρώτη του ήττα υποχρέωσε σήμερα Σάββατο (29/11) ο Άρης Ακροποτάμου τον Πανσερραϊκό με σκορ (2-0), αναμέτρηση με την οποία άνοιξε η 8η αγωνιστική ημέρα, για τον 1ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας. Ήταν ένα απόγευμα «μαγικό» για το συγκρότημα του Άκη Βάβαλη το οποίο παίζοντας έξυπνα κυρίως όμως με πάθος και αποφασιστικότητα έφτασε στη κατάκτηση του νικηφόρου αποτελέσματος.

     

     Μία πραγματικά παλικαρίσια νίκη, μέσα στο γήπεδο του για το συγκρότημα του Άρη Ακροποτάμου που με το «τρίποντο» που κατέκτησε, έβαλε τις βάσεις για ακόμη καλύτερη συνέχεια στο μέλλον. Το παιχνίδι είχε όλα τα χαρακτηριστικά ενός ντέρμπι με πάθος στον αγωνιστικό χώρο και με έντονη την παρουσία των φιλάθλων και των δύο ομάδων. Άλλωστε τόσο το συγκρότημα του Άρη Ακροποτάμου όσο και το αντίστοιχο του Πανσερραϊκου ήθελαν για διαφορετικούς λόγους τους βαθμούς της νίκης. Όμως «η ζυγαριά έγειρε» προς τη πλευρά των γηπεδούχων, κυρίως λόγω της μεγάλης αγωνιστικής διάθεσης που διέκρινε τους παίκτες του Άρη Ακροποτάμου. Όποια ένταση και αν υπήρξε στις κερκίδες, αυτή θα πρέπει να τονίσουμε ότι ήταν δικαιολογημένη, λόγω της κρισιμότητας του αγώνα. Σε αγωνιστικό επίπεδο να σημειώσουμε ότι η ομάδα του Πανσερραϊκου διατήρησε την πρωτοβουλία των κινήσεων στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα αλλά ωστόσο ο Ακροπόταμος παίζοντας πολύ έξυπνα στο τέλος κατάφερε να πανηγυρίσει μία πολύ σπουδαία νίκη.

     

    Το φιλμ της αναμέτρησης

     

    Η πρώτη καλή στιγμή του αγώνα σημειώθηκε στο 2΄ όταν ο Παπαστεργίου με απευθείας χτύπημα φάουλ έστειλε την μπάλα να φύγει ελάχιστα άουτ από το δοκάρι του Ακροποτάμου. Στο 21΄ το σουτ του Παπαστεργίου έστειλε την μπάλα να φύγει ελάχιστα άουτ από το δεξί δοκάρι του Χατζηνικολή. Στο 29′ ο Προβατίδης εκτέλεσε φάουλ, η μπάλα έφτασε μέσα στην αντίπαλη περιοχή δεν κατάφερε να την απομακρύνει κάποιος και ο Παλιούρας παραχώρησε την τελευταία στιγμή κόρνερ.
    Στο 51′ είχαμε μεγάλη ευκαιρία για τον Πανσερραϊκό. Ο Περπερίδης έκανε το γύρισμα μέσα στην περιοχή του Άρη Ακροποτάμου αλλά ο Παπαστεργίου έστειλε την μπάλα άουτ. Στο 54′ είχαμε νέα πολύ καλή στιγμή για τον Πανσερραϊκό. Ο Γαϊδαρτζής  από πολύ κοντά δεν μπόρεσε να βρει την μπάλα από κοντινή απόσταση με αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι να χάσουν σημαντική ευκαιρία για να πάρουν προβάδισμα στο σκορ. Στο 60΄ ο Κ. Τριανταφύλλου εκτέλεσε φάουλ, στο δεύτερο δοκάρι πετάχτηκε ο Σιάκκας ο οποίος με πλασέ έστειλε την μπάλα ελάχιστα άουτ. Στο 67′ είχαμε δοκάρι για τον Πανσερραϊκό. Ο Γαϊδαρτζής έκανε ένα ωραίο γυριστό σουτ μέσα στην περιοχή και η μπάλα βρήκε την δεξιά ρίζα της δοκού του Χατζηνικολή. Στο 73′ πλασέ του Τάντιτς, ο Χατζηνικολής παραχωρεί κόρνερ.
    Στο 81′ οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ (1-0) κόντρα στην ροή του αγώνα όταν με ανάποδο ψαλίδι ο Αποστολίδης έδωσε προβάδισμα νίκης στους γηπεδούχους. Και χωρίς να φτάνει αυτό το συγκρότημα του Άρη Ακροποτάμου στις καθυστερήσεις του αγώνα με τον Mόνιο «ζευγάρωσε τα τέρματα του», για να διαμορφωθεί το τελικό αποτέλεσμα με σκορ (2-0).

     

    Οι συνθέσεις των ομάδων

    Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Λάμπρος Παπαργυρίου, με βοηθούς τους Γεώργιο Θεοδώρου, Αναστάσιο Γιαμούζης (Πιερίας). Μπροστά τους οι δύο αντίπαλες ομάδες αγωνίστηκαν με τις παρακάτω συνθέσεις.

     

    ΑΡΗΣ ΑΚΡΟΠΟΤΑΜΟΥ (Άκης Βάβαλης): Χατζηνικολής, Καμπερίδης, Ρετσινάς, Σκονίδης, Τσέπα, Σεφερίδης, Προβατίδης, Καραγιαννίδης, Δούμπλατζης, Παπαδόπουλος, Αποστολίδης (89′ Θεοδωρίδης)

     

    ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Κώστας Βασιλακάκης): Παλιούρας, Δ. Τριανταφύλλου, Περπερίδης, Κ. Τριανταφύλλου, Σιάκκας, Βοσκόπουλος, Μπονέρης (63′ Πλιάγκας), Τσιμίκας (66′ Ρούτσης), Παπαστεργίου, Τάντιτς, Γαϊδαρτζής (80′ Γκόγκας)

    Comments are closed.