Bookmarks

    Παρελθόν και μάλιστα με την «βούλα» αποτελεί από το έμψυχο δυναμικό του Α.Ο.Κ. ο Σέρβος επιθετικός Λαζάρ Πόποβιτς ο οποίος μετά την διήμερη άδεια που πήρε για να μεταβεί με την οικογένεια του στο Βελιγράδι, αυτός δεν επέστρεψε. Πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν ότι τα μέλη της τεχνικής ηγεσίας του Α.Ο.Κ. επικοινώνησαν τηλεφωνικά με τον μάνατζερ του Σέρβου επιθετικού, για να πληροφορηθούν τι ακριβώς συνέβη αλλά ο ίδιος όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες ζήτησε νέα άδεια. Μάλιστα η Διοικούσα Επιτροπή του Α.Ο.Κ. εξέδωσε σήμερα Παρασκευή (21/11) δελτίο τύπου το οποίο υπογράφεται από τον Γενικό Αρχηγό της ομάδας Λάκη Χατζηαποστολίδη και στο οποίο σημειώνεται ότι ο Λαζάρ Πόποβιτς αποτελεί παρελθόν από την ομάδα.

    Το δελτίο τύπου

    Αναλυτικά το δελτίο τύπου αναφέρει τα εξής:

    – «Ο ποδοσφαιριστής Λάζαρ Πόποβιτς μετά το πέρας της διήμερης άδειας του, δεν παρουσιάστηκε στην σημερινή προπόνηση της ομάδας και ως εκ τούτου δεν ανήκει πλέον στην οικογένεια του Α.Ο.Κ.».

    Φιλικό με το Νέστο Χρυσούπολης

    Σε αγωνιστικό επίπεδο να σημειώσουμε ότι η διακοπή του πρωταθλήματος των Εθνικών κατηγοριών και εκείνου της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας άλλαξε τα σχέδια της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας. Έτσι λόγω της αγωνιστικής απραξίας που προέκυψε με την μετάθεση της 8ης αγωνιστικής στον 1ο όμιλο, ο Α.Ο.Κ. προγραμμάτισε να δώσει φιλικό παιχνίδι το Σάββατο (22/11) στις 3 παρά τέταρτο στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» με το Νέστο Χρυσούπολης.   

    Comments are closed.