Bookmarks

    Τέσσερις (4) ιστορικές ομάδες δύο ενενήντα λεπτά και «κρύο αίμα» συνθέτουν την ερχόμενη Κυριακή (16/11) την εικόνα της 7ης αγωνιστικής ημέρας για τον 1ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας. Τα δύο παιχνίδια «φωτιά» που διεξάγονται στα γήπεδα της Ελευθερούπολης και του Κοκκινοχώματος ανάμεσα στον Ορφέα και τον Α.Ο.Κ. καθώς και το Βυζάντιο με τον Άρη Ακροποτάμου μονοπωλούν το ενδιαφέρον της φίλαθλης κοινής γνώμης και δικαιολογημένα η αγωνία να βρίσκεται στο αποκορύφωμα της.

     

    Με τον κόσμο στο πλευρό του ο Α.Ο.Κ. στον Ορφέα

    Για τον Α.Ο.Κ. το εκτός έδρας παιχνίδι στην Ελευθερούπολη κόντρα στον τοπικό Ορφέα, αποτελεί ένα παιχνίδι «κλειδί» και ταυτόχρονα μία αναμέτρηση βαρόμετρο για την συνέχεια του πρωταθλήματος. Είναι γνωστό ότι η νίκη για το συγκρότημα του Γιάννη Ισπυρλίδη είναι μονόδρομος και η κατάκτηση του «τρίποντου» είναι ανάγκη κάτι περισσότερο από επιτακτική Το κλίμα εντός των αποδυτηρίων του Α.Ο.Κ. είναι πάρα πολύ καλό, η αισιοδοξία που υπάρχει είναι συγκρατημένη με την προετοιμασία να βρίσκεται στο τελικό της στάδιο. Άλλωστε όλοι γνωρίζουν πάρα πολύ καλά εντός των αποδυτηρίων της Καβάλας την κρισιμότητα του αγώνα με τον προπονητή Γιάννη Ισπυρλίδη να έχει ολοκληρώσει σχεδόν τα πλάνα του για την εντεκάδα η οποία θα ξεκινήσει στο εκτός έδρας παιχνίδι μέσα στην Ελευθερούπολη. Βέβαια να τονίσουμε ότι ο ίδιος θα περιμένει μέχρι και την τελευταία στιγμή για να δει κατά πόσο θα είναι έτοιμος ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής Μοντέϊρο Ζουνίνιο για να προσφέρει τις υπηρεσίες του ή όχι. Από εκεί και πέρα είναι γνωστό ότι ο Γιάννης Ισπυρλίδης δεν μπορεί να υπολογίζει στον τραυματία αλλά και στρατευμένο ποδοσφαιριστή Αμβρόσιο Παπαδόπουλο. Όμως το ίδιο δεν ισχύει για την περίπτωση του Μιχάλη Μπαντάνη ο οποίος αποθεραπεύτηκε πλήρως και κανονικά θα δώσει το παρών του στο παιχνίδι μέσα στην  Ελευθερούπολη. Τέλος σε όλα τα παραπάνω θα πρέπει να τονίσουμε το γεγονός ότι δυναμική αναμένεται να είναι η παρουσία των καβαλιωτών φιλάθλων στις κερκίδες του Δημοτικού Σταδίου της Ελευθερούπολης προκειμένου να στηρίξουν τους παίκτες του Γιάννη Ισπυρλίδη για την κατάκτηση του πολυπόθητου νικηφόρου αποτελέσματος.      

     

    Η ερχόμενη αγωνιστική

    (7η, 16 Νοεμβρίου – 15.00)
    Με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον αναμένονται οι αναμετρήσεις για τον 1ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας. Πρόκειται για αναμετρήσεις όπου το βαθμολογικό ενδιαφέρον είναι πάρα πολύ μεγάλο και αναλυτικά όλα τα ζευγάρια που θα συναντηθούν είναι τα εξής:

     

    Άρης-Αναγέννηση Γιαννιτσών
    Βυζάντιο Κ.-Άρης Ακροποτάμου
    Απόλλων Αρναίας-Δόξα Δράμας
    Πανσερραϊκός- Ηρακλής Αμπελοκήπων
    Θύελλα Φιλώτα-Εθνικός Αγιονερίου
    Έβρος Σουφλίου-Καμπανιακός
    Εθνικός Αλεξανδρούπολης-Καστοριά
    Ορφέας Ελευθερούπολης–Καβάλα

    Η Βαθμολογία (6η αγωνιστική)
    1. Καβάλα (8-1) 12

    2. Πανσερραϊκός (11-4) 12
    3. Έβρος Σουφλίου (8-2) 12
    4. Καμπανιακός (9-4) 11

    5. Άρης Θεσσαλονίκης (8-6) 10
    6. Ορφέας Ελευθερούπολης (7-5) 9
    7. Δόξα Δράμας (6-7) 9
    8. Βυζάντιο Κοκκινοχώματος (5-5) 8
    9. Θύελλα Φιλώτα (5-5) 8
    10. Εθνικός Αγιονερίου (4-5) 8
    11. Ηρακλής Αμπελοκήπων (4-3) 7
    12. Εθνικός Αλεξανδρούπολης (6-8) 6
    13. Αναγέννηση Γιαννιτσών (3-9) 5
    14. Απόλλων Αρναίας (4-8) 4
    15. Άρης Ακροποτάμου (4-13) 4
    16. Καστοριά (2-11) 2

    Comments are closed.