Bookmarks

    Να κάνει το πρώτο και σημαντικό βήμα πρόκρισης στον τελικό του κυπέλλου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας, θα επιδιώξει την Τετάρτη (5/11) στις 3 το μεσημέρι η Α.Ε. Καβάλας στην εντός έδρας αναμέτρηση που θα δώσει στο «Βερούλειο» στάδιο με αντίπαλο τον Άρη Ζυγού.

     

    Πρόκειται, για τον πρώτο από τους δύο ημιτελικούς αγώνες μεταξύ των δύο ομάδων ενώ από την διοργανώτρια αρχή να αναφέρουμε ότι το παιχνίδι έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στης 3 το μεσημέρι. Σε όλα τα παραπάνω να τονίσουμε ότι το συγκρότημα του Βασίλη Ζέρβα θα κατέβει να αγωνιστεί με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία, μετά την σπουδαία νίκη-πρόκριση την προηγούμενη Κυριακή (2/11) στην έδρα της Δόξας Θεολόγου. Τέλος να σημειώσουμε ότι στις 3 το μεσημέρι στο γήπεδο της Χρυσούπολης σε ένα παιχνίδι το οποίο μάλλον θα έχει τυπικό χαρακτήρα ο Νέστος στον επαναληπτικό του (0-4) υποδέχεται τον Κεραυνό Πέρνης.

     

    Το πανόραμα του Κυπέλλου
    1ος ημιτελικός (15/10)
    Κεραυνός Πέρνης-Νέστος Χρυσούπολης 0-4

     

    Προημιτελικός (2/11)
    Δόξα Θεολόγου-Α.Ε. Καβάλας 0-1

     

    Τετάρτη 5-11-2014 (ημιτελικοί)
    Βερούλειο (15.00): Α.Ε. Καβάλας-Άρης Ζυγού
    Χρυσούπολης (15.00): Νέστος Χρυσούπολης-Κεραυνός Πέρνης
    *** Τέλος να αναφερθεί ότι από τη διοργανώτρια αρχή δεν προγραμματίστηκε ο 2ος ημιτελικός αγώνας, Άρης Ζυγού –Α.Ε. Καβάλας.

    Comments are closed.