Bookmarks

    Και ξαφνικά, πρόβλημα φαίνεται ότι προέκυψε στο «στρατόπεδο» του Α.Ο.Κ. με την αποχώρηση άνευ λόγου που να έχει σχέση με την ομάδα, του Σέρβου ποδοσφαιριστή Λαζάρ Πόποβιτς και την μετάβαση του μαζί με την οικογένεια του στο Βελιγράδι. Σύμφωνα με πληροφορίες τα πάντα έγιναν τόσο ξαφνικά με τον Σέρβο επιθετικό του Α.Ο.Κ. Λάζαρ Πόποβιτς, την Τρίτη (18/11) που οι παίκτες της Καβάλας είχαν ρεπό, να αναχωρεί με την σύζυγο του και τον 5χρονο γιο τους από την Καβάλα για το Βελιγράδι.

    Τα πάντα έγιναν αιφνιδιαστικά και μάλιστα όταν οι ιθύνοντες της Καβάλας πληροφορήθηκαν για το γεγονός, έδειξαν να «πέφτουν από τα σύννεφα». Και αυτό γιατί δεν είχε προκύψει κανένα απολύτως πρόβλημα στις σχέσεις των δύο πλευρών. Μάλιστα ο Σέρβος επιθετικός Λαζάρ Πόποβιτς που αγωνίστηκε κανονικά στο εκτός έδρας παιχνίδι μέσα στη Ελευθερούπολη έδειχνε πως διανύει περίοδο φόρμας και απολύτως τίποτε δεν άφηνε να εννοηθεί ότι τα πράγματα θα έπαιρναν μία τόσο απρόσμενη τροπή.

    Καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν ότι οικογενειακοί λόγοι τον υποχρέωσαν να αναχωρήσει για την ιδιαίτερη πατρίδα του και πιο συγκεκριμένα για το Βελιγράδι. Την ίδια ώρα να σημειώσουμε ότι από την πλευρά τους τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής του Α.Ο.Κ. και ειδικότερα ο Τεχνικός Διευθυντής Στέλιος Κατρακυλάκης, προσπαθούν να έρθουν σε επικοινωνία τόσο με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή όσο και με τον μάνατζερ του προκειμένου να μάθουν ακριβώς τι έχει συμβεί και ο Λάζαρ Πόποβιτς αναχώρησε για την πατρίδα του. Μάλιστα όλα τα ενδεχόμενα παραμένουν ανοιχτά, για το αν τελικά ο ίδιος επιστρέψει εκ νέου στην Καβάλα για να συνεχίσει να αγωνίζεται με την φανέλα του Α.Ο.Κ. τουλάχιστον μέχρι την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Από την πλευρά της πάντως η Διοικούσα Επιτροπή του ποδοσφαιρικού τμήματος του Α.Ο. Καβάλα με δελτίο τύπου που εξέδωσε, ανακοινώνει πως ο ποδοσφαιριστής Λάζαρ Πόποβιτς μετέβη με διήμερη άδεια στην ιδιαίτερη πατρίδα του, για σοβαρούς οικογενειακούς λόγους.

    Comments are closed.