Bookmarks

    Δεδομένη είναι η ικανοποίηση η οποία επικρατεί εντός αλλά και εκτός των αποδυτηρίων του Α.Ο.Κ. μετά τη νίκη σε βάρος του Εθνικού Αλεξανδρούπολης με σκορ (2-0) με γκολ, των Πόποβιτς και Μπρατσιάνι. Μάλιστα να σημειώσουμε ότι το συγκρότημα του Γιάννη Ισπυρλίδη μετά την νίκη που σημείωσε στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής, για τον 1ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας, «σκαρφάλωσε» στο ρετιρέ του πίνακα της βαθμολογίας και πλέον έχει κάθε λόγο για να αισιοδοξεί για την συνέχεια.

     

    «Θετική αύρα» στο β΄ ημίχρονο

     

    Εκείνο το οποίο θα πρέπει να τονίσουμε είναι το γεγονός ότι ο Α.Ο.Κ. κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο είχε θετική αύρα, απέδωσε πολύ καλό ποδόσφαιρο, πέτυχε δύο γκολ, θα μπορούσε να είχε πετύχει ακόμα περισσότερα και γενικότερα ο Α.Ο.Κ. δίκαια και πεντακάθαρα έφτασε στην κατάκτηση του σημαντικότατου «τρίποντου».

     

    Ικανοποιημένος ο Γιάννης Ισπυρλίδης

     

    Βέβαια την ίδια ώρα εκείνο το οποίο θα πρέπει να σημειώσουμε είναι το γεγονός ότι από την πλευρά του ο προπονητής της Καβάλας Γιάννης Ισπυρλίδης, έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την απόδοση των ποδοσφαιριστών του, για την καλή τους απόδοση στην επανάληψη της αναμέτρησης με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης. Τους μοίρασε συγχαρητήρια και χαρακτηριστικά ακούστηκε να λέει μετά το τέλος του αγώνα στην αίθουσα τύπου του σταδίου «Ανθή Καραγιάννη»  

     

    – «Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι, κυρίως στο β’ μέρος του αγώνα με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης. Βάλαμε ένα γρήγορο γκολ στην επανάληψη, απελευθερωθήκαμε και δώσαμε ορισμένα από τα στοιχεία που θέλουμε να έχει η ομάδα μας. Το α’ μέρος ήταν μοιρασμένο και θα μπορούσαμε να είμασταν πίσω στο σκορ, αλλά και να κερδίζουμε, αφού χάσαμε κάποιες ευκαιρίες. Συγχαρητήρια αξίζουν στους παίκτες μας για την προσπάθεια που κατέβαλαν, διότι αυτή η νίκη ήρθε απέναντι σε έναν πολύ καλό αντίπαλο».

     

    Πλούσιο είναι το ιατρικό απουσιολόγιο

     

    Σε αγωνιστικό επίπεδο πλέον ο Α.Ο.Κ. να τονίσουμε ότι έχει στραμμένο το ενδιαφέρον του, στο δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι που θα δώσει μέσα στην Ελευθερούπολη την ερχόμενη Κυριακή (16/11) κόντρα στον τοπικό Ορφέα για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ένα παιχνίδι για το οποίο δικαιολογημένα ο προπονητής της Καβάλας Γιάννης Ισπυρλίδης «πονοκεφαλιάζει» και αυτό γιατί κάποιοι ποδοσφαιριστές οι οποίοι ανήκουν στο ρόστερ του Α.Ο.Κ. αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών. Είναι γνωστό ότι ο Αμβρόσιος Παπαδόπουλος ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας αφού είναι τραυματίας και αντιμετωπίζει πρόβλημα με την επιστροφή του στους αγωνιστικού χώρους να προσδιορίζεται περίπου προς το τέλος του μήνα που διανύουμε. Από εκεί και πέρα, ο ποδοσφαιριστής Μπαντάνης δεν αγωνίστηκε στην αναμέτρηση με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης γιατί αισθάνεται ενοχλήσεις στους κοιλιακούς ενώ άγνωστο παραμένει αν  o Γιάννης Ισπυρλίδης μπορεί να τον υπολογίζει στο παιχνίδι μέσα στην Ελευθερούπολη. Σε όλα τα παραπάνω να τονίσουμε ότι κατά την διάρκεια του αγώνα με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης τραυματίστηκε και οδηγήθηκε σε αναγκαστική αλλαγή ο Βραζιλιάνος Μοντέιρο Ζουνίνιο αντιμετωπίζοντας πρόβλημα με το τράβηγμα. Εντός των ημερών αναμένεται να φανεί η σοβαρότητα του προβλήματος του τραυματισμού που αντιμετωπίζει.

    Comments are closed.