Bookmarks

    «Πηγή ταλέντων» αποδεικνύεται ότι αποτελεί η Α.Ε. Καβάλας η οποία δίνει τα τελευταία χρόνια πολύ μεγάλη βαρύτητα στην αξιοποίηση των ταλέντων, στην ανάδειξη τους και μάλιστα «θυσιάζοντας» πολλά πράγματα προς την κατεύθυνση αυτή.

    Πιο συγκεκριμένα εκείνο το οποίο θα πρέπει να σημειώσουμε είναι το γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια, μέσα από τα τμήματα υποδομής που λειτουργούν, με επιτυχία και φέτος φιλοξενούν περισσότερα από 150 παιδιά όλων των ηλικιών, η δουλειά που γίνεται είναι σε βάθος και τα αποτελέσματα της σήμερα μπορούν να χαρακτηριστούν ορατά και ταυτόχρονα εντυπωσιακά. Πρόκειται για έναν σύλλογο ο οποίος παίρνει «Άριστα με τόνο» για την τεράστια προσπάθειά που ξεκίνησε, τα προηγούμενα χρόνια από την Διοίκηση του Αντώνη Πρασίνη και συνεχίζεται τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο υπό την καθοδήγηση του νέου προέδρου του συλλόγου Σταμάτη Τσάμαρη. Βέβαια πέρα για πέρα σημαντική είναι η προσπάθεια που καταβλήθηκε έως τώρα και θα συνεχιστεί από όλους τους προπονητές που μοχθούν καθημερινά μέσα από τις καθημερινές προπονήσεις της Α.Ε. Καβάλας, για την αξιοποίηση των ταλέντων και γενικότερα για την «καλλιέργεια» του αθλήματος. Σε όλα τα παραπάνω βέβαια θα πρέπει να σταθούμε στην πολύ μεγάλη προσφορά μέχρι σήμερα, από πλευράς του Τεχνικού Διευθυντή των τμημάτων υποδομής Μανόλη Γερακίνη όπως βέβαια και από μέρους του προπονητή του Εφηβικού τμήματος της Α.Ε. Καβάλας, Γιάννη Κουμλιά τα τελευταία χρόνια. Παράλληλα θα πρέπει να σταθούμε και στη επιβλητική παρουσία του Διοικητικού Υπεύθυνου του τμημάτων υποδομής του καβαλιώτικου συλλόγου Βασίλη Ανανιάδη.

     

    Μεγάλη βαρύτητα

    Την ίδια ώρα εκείνο το οποίο θα πρέπει να σημειώσουμε είναι το γεγονός ότι από την πλευρά του ο προπονητής του αντρικού τμήματος της Α.Ε. Καβάλας Βασίλης Ζέρβας, του οποίου η ομάδα αγωνίζεται στην Leagueτης Ε.Π.Σ Καβάλας δίνει ιδιαίτερα μεγάλο βάρος στην αξιοποίηση αλλά και την προώθηση των ταλέντων που προέρχονται από το εφηβικό τμήμα του καβαλιώτικου συλλόγου. Άλλωστε αυτό έμπρακτα αποδεικνύεται από το γεγονός ότι στον βασικό «κορμό» σήμερα του αντρικού τμήματος της Α.Ε. Καβάλας υπάρχουν έντεκα (11) τουλάχιστον ποδοσφαιριστές οι οποίοι είναι ηλικίας 18 ετών και πολύ πιο κάτω.

     

    Η αναφορά μας γίνεται για τους εξής:

    Κώστας Χαδόλιας, τερματοφύλακας, 18 ετών.

    Ανδρέας Βασιλείου, χαφ, 18 ετών.

    Γεράσιμος Μαρκιανίδης, μπακ, 17 ετών..

    Θανάσης Ταταλιάς, μέσος 17 ετών.

    Βασίλειος Εμινίδης, μπακ, 16 ετών.

    Αριστείδης Μαχαιρίδης, χαφ, 16 ετών,

    Δημήτριος Αθανασιάδης, αμυντικός, 15 ετών.

    Πρόδρομος Αθανασιάδης, επιθετικός, 15 ετών.

    Στέλιος Παπαγιάννης, επιθετικός, 15 ετών.

    Στέλιος Μήτσι, μέσος 15 ετών.        

    Κώστας Μπαντάκας, αμυντικός, 15 ετών. 

     

    Τέλος σε όλα τα παραπάνω να αναφέρουμε ότι δεν είναι υπερβολή αν αναφέρουμε ότι στην προσπάθεια που γίνεται με επιτυχία για την ανάδειξη καθώς και για την αξιοποίηση των ταλέντων ενδεχομένως αυτό να έχει επηρεάσει σε κάποιο βαθμό την πορεία του αντρικού τμήματος της ομάδας στο υπό εξέλιξη πρωτάθλημα της Leagueτης Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας στο οποίο λαμβάνει μέρος. 

    Comments are closed.