Bookmarks

    Τελικά μόνο η ομάδα της Καβάλας θα συνεχίσει στον θεσμό του κυπέλλου του 1ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας αφού μετά τον Άρη Ακροποτάμου και τον Ορφέα Ελευθερούπολης την προηγούμενη Κυριακή (26/10) είχαμε και τον αποκλεισμό του Βυζαντίου Κοκκινοχώματος.

     

    Πιο συγκεκριμένα η ομάδα του Νίκου Καραμπιμπέρη παρά το γεγονός ότι το πάλεψε στο εκτός έδρας παιχνίδι που έδωσε στη Χαλάστρα με αντίπαλο τον Καμπανιακό λύγισε στο τέλος γνωρίζοντας την ήττα με σκορ (3-2). Η ομάδα του Νίκου Καραμπιμπέρη άφησε αρκετά καλές εντυπώσεις, με το καλό αγωνιστικό πρόσωπο που έδειξε για μία ώρα περίπου και λύγισε, δίνοντας το δικαίωμα στην ομάδα του Καμπανιακού για να συνεχίσει στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Από εκεί και πέρα ο Α.Ο.Κ. αναμφισβήτητα ήταν ο μεγάλος κερδισμένος αφού στην διαδικασία των πέναλτι και μετά από ένα παιχνίδι ισόπαλο στην κανονική του διάρκεια (2-2), ισόπαλο και στην παράταση (3-3) βρήκε τους καβαλιώτες να πανηγυρίζουν την μεγάλη πρόκριση μετά της δύο εξαιρετικές επεμβάσεις  που πραγματοποίησε στην διαδικασία των πέναλτι ο τερματοφύλακας του Α.Ο.Κ., Αθανασίου. Πλέον «οι Αργοναύτες» στρέφουν την προσοχή τους τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στο κύπελλο με τον Α.Ο.Κ. να υποδέχεται στις 10 Δεκεμβρίου για το κύπελλο της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη», τον Καμπανιακό.

     

    Μόνο νίκη μέσα στην Θύελλα Φιλώτα

     

    Σε αγωνιστικό επίπεδο την Τετάρτη (29/10) θα ξεκινήσει η προετοιμασία της ομάδας για το εκτός έδρας παιχνίδι με την Θύελλα Φιλώτα, για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας. Μία αναμέτρηση όπου, μοναδικός στόχος για το συγκρότημα του Γιάννη Ισπυρλίδη είναι η κατάκτηση των 3 βαθμών της νίκης, προκειμένου ο Α.Ο.Κ. να παραμείνει στο γκρουπ των πρωτοπόρων του πίνακα της βαθμολογίας. Σε ότι έχει να κάνει με τον σχεδιασμό των πλάνων της τεχνικής ηγεσίας για το εκτός έδρας παιχνίδι με την Θύελλα Φιλώτα να αναφέρουμε ότι δύο είναι τα βασικά προβλήματα τα οποία «πονοκεφαλιάζουν» τον Γιάννη Ισπυρλίδη. Το πρώτο έχει να κάνει με την απουσία του τραυματία Αμβρόσιου Παπαδόπουλου και το δεύτερο με τον τιμωρημένο ποδοσφαιριστή Παύλο Σταματόπουλο. Ο πλάγιος αμυντικός της Καβάλας είναι γνωστό ότι αποβλήθηκε στο εκτός έδρας παιχνίδι του κυπέλλου στην Αλεξανδρούπολη, με δεύτερη κίτρινη κάρτα και θα τιμωρηθεί με μία αγωνιστική. Πλην των συγκεκριμένων δύο προβλημάτων, ο Γιάννης Ισπυρλίδης δεν αντιμετωπίζει κάποια άλλα προβλήματα και στον σχεδιασμό των πλάνων του για το εκτός έδρας παιχνίδι στην Θύελλα Φιλώτα υπολογίζει σε όλους τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι ανήκουν στο έμψυχο δυναμικό της Καβάλας.

     

    Ικανοποίηση μέσα στα αποδυτήρια

     

    Εκείνο το οποίο θα πρέπει να σημειώσουμε είναι το γεγονός ότι δικαιολογημένη είναι η ικανοποίηση η οποία επικρατεί μέσα στα αποδυτήρια του Α.Ο.Κ. για την πολύ σπουδαία νίκη-πρόκριση μέσα στην Αλεξανδρούπολη, για τον θεσμό του κυπέλλου στον 1ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας. Οι παίκτες της Καβάλας έπαιξαν πολύ καλό ποδόσφαιρο, είχαν πολλά αγωνιστικά αλλά και ψυχικά αποθέματα και δικαιολογημένα απέσπασαν τα συγχαρητήρια του προπονητή Γιάννη Ισπυρλίδη αλλά και των υπολοίπων μελών της τεχνικής ηγεσίας του Α.Ο.Κ..

     

    Η ερχόμενη αγωνιστική

    Κυριακή (5/11)
    Άρης Θεσσαλονίκης-Δόξα Δράμας
    Άρης Ακροποτάμου-Ηρακλής Αμπελοκήπων
    Αναγέννηση Γιαννιτσών-Εθνικός Αγιονερίου
    Βυζάντιο Κοκκινοχώματος-Καμπανιακός
    Απόλλων Αρναίας-Καστοριά
    Πανσερραϊκός-Ορφέας Ελευθερούπολης
    Θύελλα Φιλώτα-Καβάλα
    Εθνικός Αλεξανδρούπολης-Έβρος Σουφλίου

     

    Η Βαθμολογία

    (4η αγωνιστική)
    1. Πανσερραϊκός (9-2) 10
    2. Καβάλα (6-1) 8
    3. Έβρος Σουφλίου (5-1) 8
    4. Βυζάντιο Κοκκινοχώματος (5-2) 8
    5. Καμπανιακός (7-3) 7
    6. Ορφέας Ελευθερούπολης (5-3) 7
    7. Άρης Θεσσαλονίκης (6-5) 7
    8. Εθνικός Αλεξανδρούπολης (6-2) 6
    9. Εθνικός Αγιονερίου (3-3) 5
    10.  Θύελλα Φιλώτα (3-5) 4
    11. Ηρακλής Αμπελοκήπων (1-2) 3
    12. Δόξα Δράμας (3-7) 3
    13. Άρης Ακροποτάμου (3-10) 3
    14. Καστοριά (2-7) 2
    15. Αναγέννηση Γιαννιτσών (1-7) 2
    16. Απόλλων Αρναίας (2-7) 1

    Comments are closed.