Bookmarks

     

    Τα χρηματικά πρόστιμα και γενικότερα οι «καμπάνες» σε παράγοντες αλλά και προπονητές κυριάρχησαν στη διάρκεια της τελευταίας συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας. Μάλιστα οι ποινές οι οποίες επιβλήθηκαν έγιναν γνωστές, μέσα από το σχετικό δελτίο τύπου το οποίο εκδόθηκε από την διοργανώτρια αρχή.

     

    Στο σχετικό δελτίο τύπου που εκδόθηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας, παράλληλα αναφέρονται και όλες οι τελευταίες δραστηριότητες της τοπικής μας Ένωσης.

     

    Το δελτίο τύπου της Ε.Π.Σ. Καβάλας

    Αναλυτικά στο δελτίο τύπου της Ε.Π.Σ. Καβάλας αναφέρονται τα εξής:

     

    – «1. Ενημερώνουμε τα σωματεία που διατηρούν τμήματα υποδομής στην κατηγορία (Κ10) δηλαδή με ποδοσφαιριστές γεννημένοι τα έτη 2005-2006, ότι την Κυριακή 26-10-2014 θα διεξαχθεί το δεύτερο τουρνουά, στην ανωτέρω κατηγορία. Οι συμμετοχές θα γίνονται δεκτές εγγράφως, έως την Τετάρτη 22-10-2014. Επίσης ενημερώνουμε τα σωματεία ότι θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, όσον αφορά τη δήλωση συμμετοχής,

    διότι ο αριθμός των συμμετεχόντων σωματείων είναι συγκεκριμένος.

     

    2. Ο ποδοσφαιρικός αγώνας Κεραυνός Ελευθερών – ΠΑΟΚ Αγίου Ανδρέα θα διεξαχθεί το Σάββατο 18-10-2014 και ώρα 16.00.

     

    3. Ο ποδοσφαιρικός αγώνας Πανιώνιος Ξεριάς-Κεραυνός Καλλιράχης θα διεξαχθεί την Κυριακή 19-10-2014 και ώρα 14.00.

     

    4. Ο ποδοσφαιρικός αγώνας Βρασίδας Ν. Περάμου- Αετός Ορφανού θα διεξαχθεί στο γήπεδο Ελευθερών, λόγω έργων συντήρησης στο γήπεδο Ν. Περάμου.

     

    5. Τιμωρήθηκε με αυστηρή έγγραφη επίπληξη ο παράγοντας και ο προπονητής του σωματείου Απόλλων Χρυσοχωρίου κ. Ποδάρας Θ. και κ. Χρυσαλίδης Π. αντίστοιχα.

    6. Τιμωρήθηκαν,  ο πρόεδρος του σωματείου Μ.Α Αντιφιλίππων κ. Μανωλαράς Χρ. με διακόσια (200) € χρηματικό πρόστιμο με αναστολή, ο κ. Μανωραλάς Γεώργιος με αυστηρή έγγραφη επίπληξη, ο προπονητής

    του ιδίου σωματείου κ. Στυλιανού Παν. με χρηματικό πρόστιμο πενήντα (50) €, ο κ. Χατζηιορδάνου Ελευθέριος μέλος Δ.Σ. Μ. Α. Αντιφιλίππων  με εκατό (100) € με αναστολή και τέλος τιμωρήθηκε το γήπεδο του σωματείο Μ.Α Αντιφιλίππων με δύο αγωνιστικές με αναστολή, για όσα αναγράφει στο φύλλο αγώνα ο διαιτητής της συνάντησης ΜΑ Αντιφιλίππων-Ηρακλής Καβάλας.

     

    7. Τιμωρήθηκε με αυστηρή έγγραφη επίπληξη ο προπονητής του σωματείου Μακεδονικός Αμισιανών κ. Προβατίδης Παύλος.

     

    8. Τιμωρήθηκε με αυστηρή έγγραφη επίπληξη ο προπονητής του σωματείου Αετός Ορφανού κ. Τίτης Γεώργιος.

     

    9. Τιμωρήθηκε ο παράγοντας του σωματείου Εθνικός Ν.Καρυάς κ. Σκορδάς Ν με εκατό (100) € χρηματικό πρόστιμο με αναστολή και απαγόρευση εισόδου του από τα γήπεδα για 3 μήνες με αναστολή για όσα αναγράφει στο φύλλο αγώνα ο διαιτητής της συνάντησης Εθνικός Ν. Καρυάς- Αίας Παναγίας.

     

    10.Το Δ.Σ. στη συνεδρίασή του τιμώρησε τους παρακάτω ποδοσφαιριστές:

    Καραμανίδης Ξεν.  Απόλλων Χρυσοχωρίου 1 αγωνιστική.

    Ηλιάδης Σ. Άρης Πρίνου 1 αγωνιστική.

    Δεληαγάς Χ. Εθνικός Νέας Καρυάς 5 αγωνιστικές».

    Comments are closed.