Bookmarks

    Το Σάββατο (1/11) το μεσημέρι ολοκληρώνεται η προετοιμασία του Α.Ο.Κ. εν όψει του Κυριακάτικου (2/11) εκτός έδρας αγώνα που θα δώσει το συγκρότημα του Γιάννη Ισπυρλίδη στον νομό Φλώρινας και ειδικότερα στην έδρα της Θύελλα Φιλώτα. Μάλιστα να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι μία αναμέτρηση η οποία ανήκει στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας και χαρακτηρίζεται ως ένα παιχνίδι, «κλειδί» για την συνέχεια.

     

    Παιχνίδι «κομβικό» για τη συνέχεια

     

    Εκείνο το οποίο θα πρέπει μα τονίσουμε είναι το γεγονός ότι η εκτός έδρας έξοδος για τον Α.Ο.Κ. στην έδρα της Θύελλας Φιλώτα χαρακτηρίζεται ως ένα παιχνίδι «κομβικό», με ιδιαίτερη βαρύτητα και βέβαια με πολύ μεγάλη βαθμολογική σημασία για την ομάδα της Καβάλας. Μάλιστα να τονίσουμε ότι μέσα στην εβδομάδα που διανύουμε στις καθημερινές προπονήσεις, ο προπονητής της Καβάλας Γιάννης Ισπυρλίδης, προσπάθησε να περάσει στους παίκτες, του το μήνυμα της μεγάλης σοβαρότητας που θα πρέπει να δείξουν κατά την διάρκεια, προκειμένου ο Α.Ο.Κ. να επιστρέψει στην βάση του, έχοντας στις αποσκευές του τους 3 βαθμούς της νίκης.

     

    Θα ταξιδέψει χωρίς τους Σταματόπουλο και Παπαδόπουλο

     

    Στα αγωνιστικά εκείνο το οποίο θα πρέπει να σημειώσουμε είναι το γεγονός ότι τα προβλήματα για την τεχνική ηγεσία της Καβάλας είναι γνωστά με τον Γιάννη Ισπυρλίδη στην αναμέτρηση, κόντρα στην Θύελλα Φιλώτα να μην υπολογίζει στους ποδοσφαιριστές Παύλο Σταματόπουλο και Αμβρόσιο Παπαδόπουλο. Να τονίσουμε ότι ο πρώτος με 2η κίτρινη κάρτα αποβλήθηκε στο εκτός έδρας παιχνίδι του κυπέλλου μέσα στην Αλεξανδρούπολη και την μία αγωνιστική της τιμωρίας του θα την εκτίσει στην αναμέτρηση της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής. Από την άλλη πλευρά ο Αμβρόσιος Παπαδόπουλος διανύει περίοδο αποθεραπείας και η επιστροφή του στην ποδοσφαιρική δράση προσδιορίζεται σε έναν περίπου μήνα.

     

    Η ερχόμενη 5η αγωνιστική

    Σε δύο «δόσεις» θα διεξαχθεί η 5η αγωνιστική ημέρα για τον 1ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας και αναλυτικά το πρόγραμμα είναι το εξής:

     

    Σάββατο 1 Νοεμβρίου

    Πανσερραϊκός-Ορφέας Ελευθερούπολης

     

    Κυριακή 2 Νοεμβρίου

    Άρης Θεσσαλονίκης-Δόξα Δράμας
    Άρης Ακροποτάμου-Ηρακλής Αμπελοκήπων
    Αναγέννηση Γιαννιτσών-Εθνικός Αγιονερίου
    Βυζάντιο Κοκκινοχώματος-Καμπανιακός
    Απόλλων Αρναίας-Καστοριά
    Θύελλα Φιλώτα-Καβάλα
    Εθνικός Αλεξανδρούπολης-Έβρος Σουφλίου

     

    Η Βαθμολογία (4η αγωνιστική)
    Πανσερραϊκός (9-2) 10
    Καβάλα (6-1) 8
    Έβρος Σουφλίου (5-1) 8
    Βυζάντιο Κοκκινοχώματος (5-2) 8
    Καμπανιακός (7-3) 7
    Ορφέας Ελευθερούπολης (5-3) 7
    Άρης Θεσσαλονίκης (6-5) 7
    Εθνικός Αλεξανδρούπολης (6-2) 6
    Εθνικός Ν. Αγιονερίου (3-3) 5
    Θύελλα Φιλώτα (3-5) 4
    Ηρακλής Αμπελοκήπων (1-2) 3
    Δόξα Δράμας (3-7) 3
    Άρης Ακροποτάμου (3-10) 3
    Καστοριά (2-7) 2
    Αναγέννηση Γιαννιτσών (1-7) 2
    Απόλλων Αρναίας (2-7) 1

    3 Responses to “Παιχνίδι «κλειδί» για τον Α.Ο.Κ. χαρακτηρίζεται η αναμέτρηση της Κυριακής (2/11) στην έδρα της Θύελλα Φιλώτα για την 5η αγωνιστική για τον 1ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής”