Bookmarks

    Νίκη και μόνο νίκη είναι το σύνθημα το οποίο επικρατεί μέσα στα αποδυτήρια του Α.Ο.Κ. για το εντός έδρας παιχνίδι την Κυριακή (19/10) στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» με αντίπαλο τον Απόλλων Αρναίας. Μία αναμέτρηση η οποία θα ξεκινήσει στης 4 το απόγευμα και φιλοδοξία των «Αργοναυτών» είναι η 3η νίκη στο πρωτάθλημα.

     

    Εκείνο το οποίο θα πρέπει να σημειώσουμε είναι το γεγονός ότι το κλίμα μέσα στα αποδυτήρια της Καβάλας είναι πάρα πολύ καλό και όλες οι συνθήκες που επικρατούν συντελούν στο να προσθέσει ο Α.Ο.Κ. τους 3 βαθμούς της νίκης στο ενεργητικό του. Να τονιστεί ότι το πρόγραμμα της προετοιμασίας, συνεχίστηκε σήμερα Παρασκευή (17/10) το απόγευμα με την προγραμματισμένη προπόνηση η οποία πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο του Χαλκερού ενώ ολοκληρώνεται το Σάββατο (18/10) με την προγραμματισμένη πρωϊνή προπόνηση η οποία θα γίνει στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη». Μοναδικό πρόβλημα είναι αυτό του ποδοσφαιριστή Αμβρόσιου Παπαδόπουλου ο οποίος έχει υποστεί θλάση στον δικέφαλο και για δύο εβδομάδες θα μείνει εκτός ποδοσφαιρικής δράσης. Από εκεί και πέρα δεν υπάρχει το παραμικρό πρόβλημα με όλους τους παίκτες της Καβάλας να λαμβάνουν μέρος κανονικά στις καθημερινές προπονήσεις. Έτσι οι επιλογές τι οποίες έχει στην διάθεση του ο προπονητής Γιάννης Ισπυρλίδης είναι πάρα πολλές και πλην τις περίπτωσης του Αμβρόσιου Παπαδόπουλου ο Α.Ο.Κ. θα αγωνιστεί με γεμάτο το «οπλοστάσιο» στην αναμέτρηση κόντρα στον Απόλλων Αρναίας.

     

    Η ερχόμενη 4η αγωνιστική

    Αναλυτικά όλοι οι αγώνες που θα διεξαχθούν για την 4η αγωνιστική ημέρα για τον 1ο όμιλο της Γ΄Εθνικής κατηγορίας είναι οι εξής:

     

    Ηρακλής Αμπελοκήπων – Άρης Θεσ.
    Εθνικός Αγιονερίου – Δόξα Δράμας
    Καμπανιακός – Άρης Ακροποτάμου
    Καστοριά – Αναγέννηση Γιαννιτσών
    Ορφέας Ελευθερούπολης – Βυζάντιο Κοκκ.
    Καβάλα – Απόλλων Αρναίας
    Εθνικός Αλεξανδρούπολης – Πανσερραϊκός
    Έβρος Σουφλίου – Θύελλα Φιλώτα

     

    H Βαθμολογία (3η αγωνιστική)

    1. Πανσερραϊκός (8-1) 9

    2. Καβάλα (5-0) 7

    3. Έβρος Σουφλίου (4-0) 7

    4. Βυζάντιο Κοκκινοχώματος (4-1) 7

    5. Ορφέας Ελευθερούπολης (4-2) 6

    6. Άρης Θεσσαλονίκης (5-5) 6

    7. Εθνικός Αλεξανδρούπολης (5-1) 5

    8. Καμπανιακός (3-2) 4

    9.Θύελλα Φιλώτα (3-3) 3

    10.Δόξα Δράμας (3-5) 3

    11.Άρης Ακροποτάμου (3-7) 3

    12.Εθνικός Αγιονερίου (1-3) 2

    13.Ηρακλής Αμπελοκήπων (1-2) 1

    14.Καστοριά (1-6) 1

    15.Αναγέννηση Γιαννιτσών (0-6) 1

    16.Απόλλων Αρναίας (1-6) 0

    2 Responses to “Νίκη και μόνο νίκη είναι το σύνθημα που επικρατεί μέσα στα αποδυτήρια του Α.Ο.Κ. για την αναμέτρηση της Κυριακής (19/10) με τον Απόλλων Αρναίας”