Bookmarks

    Η επιστροφή των ποδοσφαιριστών της Καβάλας σήμερα Τετάρτη (29/10) στις προπονήσεις, μετά το ρεπό που τους έδωσε ο Γιάννης Ισπυρλίδης την Τρίτη (28/10) προκειμένου να ξεκουραστούν, συνοδεύτηκε με την συνέχιση της προετοιμασίας για το εκτός έδρας παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής, στην έδρα της Θύελλας Φιλώτα. Μία αναμέτρηση, δύσκολη και αρκετά καθοριστική, η οποία ανήκει, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής.

     

    Μονόδρομος είναι η νίκη

     

    Για τον Α.Ο.Κ. κάθε παιχνίδι στον 1ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας, όπως και αυτό με την Θύελλα Φιλώτα, την Κυριακή (2/11)η νίκη αποτελεί μονόδρομο, στην προσπάθεια που κάνουν οι «Αργοναύτες» για την υλοποίηση του στόχου που είναι η άνοδος στην Football League. Βεβαίως και πρόκειται για το συγκρότημα του Γιάννη Ισπυρλίδη ένα παιχνίδι «κλειδί» για την συνέχεια, στην προσπάθεια που κάνει ο Α.Ο.Κ., για να τερματίσει στην πρώτη θέση, του βαθμολογικού πίνακα, του 1ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας.

     

    Με πολύ καλή την ψυχολογία

     

    Δεδομένο θα πρέπει να θεωρήσουμε το γεγονός ότι ο Α.Ο.Κ. την ερχόμενη Κυριακή (2/11) θα ταξιδέψει στον νομό Φλώρινας με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία. Το κλίμα μέσα στα αποδυτήρια της ομάδας είναι πάρα πολύ καλό, μετά την νίκη πρόκριση στην Αλεξανδρούπολη σε βάρος του τοπικού Εθνικού, για το κύπελλο του 1ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας. Τα χαμόγελα είναι διάπλατα, η ικανοποίηση πολύ μεγάλη και γενικότερα όλα αυτά δημιουργούν τις ιδανικότερες συνθήκες προκειμένου ο Α.Ο.Κ. να ξεπεράσει με επιτυχία το εμπόδιο της Θύελλας Φιλώτα, μέσα στην έδρα της.

     

    Σε εξέλιξη είναι η προετοιμασία

     

    Μέσα από τις καθημερινές προπονήσεις, ο προπονητής της Καβάλας Γιάννης Ισπυρλίδης και οι συνεργάτες του στο πόστο της τεχνικής ηγεσίας, προσπαθούν να προετοιμάσουν τους παίκτες της Καβάλας, όσο καλύτερα γίνεται. Αυτό έγινε και σήμερα Τετάρτη (29/10) το απόγευμα, κατά τη διάρκεια της προπόνησης η οποία πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο του Χαλκερού. Το μεγαλύτερο βάρος κυρίως έπεσε σε θέματα τακτικής αλλά και σε θέματα βελτίωσης της φυσικής κατάστασης των ποδοσφαιριστών, με τον Γιάννη Ισπυρλίδη για το παιχνίδι στην έδρα της Θύελλας Φιλώτα, να μην υπολογίζει στα πλάνα του στις υπηρεσίες δύο ποδοσφαιριστών. Η αναφορά μας γίνεται αρχικά στον τραυματία ποδοσφαιριστή Αμβρόσιο Παπαδόπουλο ο οποίος εξακολουθεί να ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας λόγω του προβλήματος του τραυματισμού που αντιμετωπίζει. Το δεύτερο πρόβλημα για τον Γιάννη Ισπυρλίδη ακούει στο όνομα του ποδοσφαιριστή Παύλου Σταματόπουλου ο οποίος είναι γνωστό ότι αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο παιχνίδι του κυπέλλου στην έδρα της Αλεξανδρούπολης με τον τοπικό Εθνικό. Μάλιστα τη μία αγωνιστική της τιμωρίας του, θα την εκτίσει στο εκτός έδρας παιχνίδι, της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, στην έδρα της Θύελλας Φιλώτα.

    2 Responses to “Με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία θα ταξιδέψει την Κυριακή (2/11) o A.O.K. στην Θύελλα Φιλώτα με τη νίκη να αποτελεί ανάγκη επιτακτική”