Bookmarks

    Το Σάββατο (11/10) ξεκινάει το πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας μπάσκετ ανδρών της χώρας μας , όμως το παιχνίδι της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας με τον Αετό αναβλήθηκε, καθώς η Μακεδόνες κινούνται νομικά εναντίον της απόφασης της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού.

     

    Να σημειώσουμε ότι η απόφαση η απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού αρχικά να επανεξετάσει το φάκελο του Πανιώνιου και στη συνέχεια να του χορηγήσει πιστοποιητικό συμμετοχής στο πρωτάθλημα έφερε την αντίδραση της Καβάλας, η οποία ήταν η ομάδα που θα καλούνταν να καλύψει το κενό που θα δημιουργούνταν στην Α1 μπάσκετ ανδρών. Η ομάδα της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας, από τη στιγμή που δεν πήρε το «πράσινο φως» για να συμμετάσχει στην Α1 κατηγορία της χώρας, δεν έμεινε με «σταυρωμένα» χέρια και έχει καταθέσει αίτηση προσωρινής διαταγής για την απόφαση της Ε.Ε.Α.. Αυτή η εξέλιξη ανάγκασε την Ε.Ο.Κ. να αναβάλει τον αγώνα του Σαββάτου μεταξύ της Καβάλας και του Αετού, ενώ σύντομα αναμένεται να ξεκαθαρίσει αν ο ΕΣΑΚΕ θα πάρει την ίδια απόφαση για το παιχνίδι Πανιώνιος – Κολοσσός.

     

    Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΟΚ αναφέρει

    – «Σας ενημερώνουμε ότι με απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής του ΔΣ της ΕΟΚ με αριθ. Πρωτ. 124/09-10-2014, ο αγώνας Αετός ΓΑΣ – ΕΚ Καβάλας της 11/10/2014, για την 1η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών, αναβάλλεται».

    7 Responses to “Η Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας κινείται νομικά ενώ αναβλήθηκε η αναμέτρηση της πρεμιέρας της Α2 με τον Αετό”