Bookmarks

    Στα χέρια των ανθρώπων του Α.Ο.Κ. βρίσκεται από σήμερα Τετάρτη (8/10) νωρίς το μεσημέρι το δελτίο του Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή Μοντέϊρο Ζουνίνιο και κατά συνέπεια ο ίδιος υπολογίζεται στα πλάνα του προπονητή Γιάννη Ισπύρλιδη  για την αναμέτρηση της 3ης  αγωνιστικής μέσα στα Γιαννιτσά κόντρα στην τοπική Αναγέννηση την ερχόμενη Κυριακή (12/10).

     

    Σε όλα τα παραπάνω να τονίσουμε το γεγονός ότι η μπλε κάρτα του ποδοσφαιριστή Μοντέϊρο Ζουνίνιο έφτασε από την πατρίδα του, την Βραζιλία την Τρίτη (7/10) στα γραφεία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας. Από εκεί και πέρα ο τεχνικός διευθυντής του Α.Ο.Κ. Στέλιος Κατρακυλακης κινήθηκε αποτελεσματικά και σήμερα Τετάρτη (8/10) το δελτίο του ποδοσφαιριστή Μοντέϊρο Ζουνίνιο, στάλθηκε στα γραφεία της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας από όπου το παρέλαβαν οι άνθρωποι του Α.Ο.Κ..

     

    Περιμένουν την μπλε κάρτα του Πόποβιτς

     

    Από εκεί και πέρα εκείνο το οποίο θα πρέπει να τονίσουμε είναι το γεγονός ότι οι ιθύνοντες του Α.Ο.Κ περιμένουν την μπλε κάρτα του ποδοσφαιριστή Λαζάρ Πόποβιτς. Ενδεχόμενος αυτή να φτάσει στα γραφεία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας άμεσα και στην συνέχεια να πάρει , ακριβώς τον ίδιο δρόμο για την έκδοση του δελτίου του, όπως έγινε και για την περίπτωση του Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή Μοντέϊρο Ζουνίνιο.

     

    Συνεχίζεται η προετοιμασία

    Στα αγωνιστικά να τονίσουμε ότι ο Βραζιλιάνος Μοντέϊρο Ζουνίνιο υπολογίζεται στα πλάνα του προπονητή Γιάννη Ισπυρλίδη για την αναμέτρηση μέσα στα Γιαννιτσά ενώ την ίδια ώρα, η τεχνική ηγεσία της ομάδας δεν αντιμετωπίζει κανένα άλλο πρόβλημα. Δεν υπάρχει κανένας ποδοσφαιριστής τιμωρημένος ενώ να σημειώσουμε ότι το ιατρικό απουσιολόγιο της ομάδας είναι λευκό. Αυτό μάλιστα αποδεικνύεται από το γεγονός ότι τόσο ο αρχηγός της Καβάλας Χάρης Παπάς όσο και ο αμυντικός Θωμάς Γκαρακλίδης ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπιζαν και υπολογίζονται κανονικά για το Κυριακάτικο παιχνίδι μέσα στην έδρα των Γιαννιτσών. Τέλος σε όλα τα παραπάνω να τονίσουμε ότι σήμερα Τετάρτη (8/10) η προετοιμασία του Α.Ο.Κ. συνεχίστηκε με την προγραμματισμένη πρωινή προπόνηση, κατά την διάρκεια της οποίας το μεγαλύτερο βάρος από τον προπονητή Γιάννη Ισπυρλίδη και τον βοηθό του Γιώργο Γουνελά, έπεσε κυρίως σε θέματα τακτικής αλλά και σε θέματα βελτίωσης της φυσικής κατάστασης των ποδοσφαιριστών της Καβάλας.

     

    Συνεχίστηκαν οι επαφές

     

    Τέλος σε όλα τα παραπάνω να τονίσουμε ότι και σήμερα Τετάρτη (8/10)  οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Α.Ο.Κ. συνέχισαν τις επαφές τους με επιχειρηματίες της ευρύτερης περιοχής του νομού Καβάλας. Πιο συγκεκριμένα να αναφέρουμε ότι ο πρόεδρος των παλαίμαχων του Α.Ο.Κ. Σύμος Ανθουλάκης συνοδευμένος από τον Τεχνικό Διευθυντή της ομάδας Στέλιο Κατρακυλάκη και τον Γενικό  Αρχηγό Λάκη Χατζηαποστολίδη, επισκέφτηκαν επιχειρηματίες του δήμου Παγγαίου.

    2 Responses to “Εκδόθηκε σήμερα Τετάρτη (8/10) νωρίς το μεσημέρι το δελτίο του Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή toy A.O.K. Μοντέϊρο Ζουνίνιο”