Bookmarks

    Στο σχετικό δελτίου τύπου που εκδόθηκε από την Ε.Π.Σ Καβάλας γίνεται γνωστό σε όλα τα σωματεία ότι η κλήρωση των αγώνων για τα πρωταθλήματα υποδομής, στις κατηγορίες (Κ12), (Κ14) και (Κ16) θα διεξαχθεί την Τρίτη 7-10-2014 και ώρα 6.μ.μ. στα γραφεία της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας. Παρακαλούνται τα σωματεία να παρευρεθούν και να καταθέσουν εγγράφως τα τυχόν αιτήματά τους, όσον αφορά τον προγραμματισμό των αγώνων.   

     

    Παράλληλα στο σχετικό δελτίο τύπου σημειώνεται ότι όσοι παράγοντες επιθυμούν να μάθουν τους κανονισμούς διαιτησίας, μπορούν να παρακολουθούν τα μαθήματα διαιτησίας που γίνονται στους διαιτητές της δύναμής μας, κάθε Δευτέρα απόγευμα, στα γραφεία της ένωσης.

     

    Το δελτίο τύπου της Ε.Π.Σ Καβάλας

    Αναλυτικά το περιεχόμενο του δελτίου τύπου της Ε.Π.Σ Καβάλας αναφέρει τα εξής:

     

    1. Ενημερώνουμε όλα μας τα σωματεία που διατηρούν τμήματα υποδομής ότι την Κυριακή 12-10-2014 η Ε.Π.Σ. Καβάλας πρόκειται να διοργανώσει το πρώτο της τουρνουά για την ποδοσφαιρική περίοδο 2014-2015. Το τουρνουά θα περιλαμβάνει τις εξής κατηγορίες

    α) με ποδοσφαιριστές γεννημένους τα έτη 2005-2006 και

    β) με ποδοσφαιριστές γεννημένους τα έτη 2007-2008

    και θα διεξαχθούν στα γήπεδα Ζυγού και εγκαταστάσεις Μουντιαλίτο αντίστοιχα. Οι συμμετοχές στο τουρνουά θα γίνονται δεκτές έως την Τετάρτη 8-10-2014.

     

    2. Ενημερώνουμε όλα τα σωματεία μας ότι έχουν το δικαίωμα σε κάθε αγώνα τους, να εκπροσωπούνται με ΕΝΑΝ ΜΟΝΟ παράγοντα, ο οποίος θα παραμένει στον πάγκο της ομάδας του, κατά τη διάρκεια του αγώνα, χωρίς όμως να έχει το δικαίωμα να δίνει οδηγίες στους ποδοσφαιριστές. Σε αντίθετη περίπτωση ο διαιτητής έχει το δικαίωμα να τον αποβάλει από τον αγωνιστικό χώρο.

     

    3. Όσοι παράγοντες επιθυμούν να μάθουν τους κανονισμούς διαιτησίας, μπορούν να παρακολουθούν τα μαθήματα διαιτησίας που γίνονται στους διαιτητές της δύναμής μας, κάθε Δευτέρα απόγευμα, στα γραφεία της ένωσης. Όποια σωματεία επιθυμούν να καταθέσουν οποιοδήποτε προφορικό αίτημα ή παράπονο για τους διαιτητές, παρακαλούνται να απευθύνονται στα μέλη της Επιτροπής Διαιτησίας κ.κ. Πατέρα Μανώλη, Βαμβακά Ιωάννη και Αντωνίου Αντώνιο.

     

    4. Όλα τα σωματεία είναι υποχρεωμένα, να παρέχουν κάθε διευκόλυνση στους παρατηρητές διαιτησίας, όταν αυτοί έρχονται στο γήπεδό τους, προκειμένου να παρακολουθήσουν την απόδοση των διαιτητών στους αγώνες τους. Επίσης παρακαλούνται να επιτρέπουν ελεύθερη είσοδο σε όλους τους εκπαιδευόμενους διαιτητές. Με τον τρόπο αυτό βοηθούν να λειτουργήσει καλύτερα στο μέλλον η Επιτροπή Διαιτησίας και τα μέλη της.

     

    5. Την Τρίτη 30-9-2014 πραγματοποιήθηκε συνάντηση της Επιτροπής τμημάτων υποδομής με εκπροσώπους των ομάδων που διατηρούν τέτοια τμήματα. Στη συνάντηση συζητήθηκαν όλα τα θέματα που αφορούν τη διεξαγωγή των πρωταθλημάτων αυτών την ποδοσφαιρική περίοδο 2014-2015.

     

    6. Ενημερώνουμε όλα τα σωματεία μας ότι η ένωση δεν θα κάνει δεκτό κανένα αίτημα διεξαγωγής τουρνουά για ποδοσφαιριστές μικρών ηλικιών, όταν την ημέρα της διεξαγωγής, η Ε.Π.Σ. Καβάλας διεξάγει δικό της προγραμματισμένο τουρνουά. Για το λόγο αυτό η ένωση έχει ανακοινώσει από την αρχή του έτους της ημερομηνίες των τουρνουά που έχει προγραμματίσει να διεξάγει, ούτως ώστε να αποφευχθεί οποιαδήποτε σύγχυση και ταλαιπωρία.

     

    7. Όποιο σωματείο πρόκειται να διοργανώσει τουρνουά για ποδοσφαιριστές μικρών ηλικιών, ταυτόχρονα με την αίτηση για έγκριση θα γνωρίζει στην διοργανώτρια και το όνομα του ιατρού που θα καλύψει τους αγώνες. Σε αντίθετη περίπτωση δεν θα εγκρίνεται η διεξαγωγή του τουρνουά.

     

    8. Επειδή η Ε.Π.Σ. Καβάλας δίνει μεγάλη βαρύτητα στην υγεία του ποδοσφαιριστή και ιδιαίτερα του νεαρού ποδοσφαιριστή, ενημερώνει όλα τα σωματεία που συμμετέχουν στα πρωταθλήματα υποδομής ότι σε κάθε αγώνα τους πρέπει το γηπεδούχο σωματείο να μεριμνά για την ιατρική κάλυψη της συνάντησης.

     

    9. Γνωρίζουμε όλα τα σωματεία ότι η κλήρωση των αγώνων για τα πρωταθλήματα υποδομής, στις κατηγορίες (Κ12), (Κ14) και (Κ16) θα διεξαχθεί την Τρίτη 7-10-2014 και ώρα 6.μ.μ. στα γραφεία της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας. Παρακαλούνται τα σωματεία να παρευρεθούν και να καταθέσουν εγγράφως τα τυχόν αιτήματά τους, όσον αφορά τον προγραμματισμό των αγώνων.

     

    10. Τιμωρήθηκε με αυστηρή έγγραφη επίπληξη ο παράγοντας του σωματείου Μακεδονικός Αμισιανών κ. Σοφιολάκης Γ.

    Τιμωρήθηκε με αυστηρή έγγραφη επίπληξη και μία αγωνιστική ημέρα με αναστολή το γήπεδο του σωματείου ΑΡΗ Ζυγού, για όσα αναγράφει στο φύλλο αγώνα ο διαιτητής της συνάντησης Άρης Ζυγού -Δόξα Αμυγδαλεώνα.

    Τιμωρήθηκε με έγγραφη επίπληξη ο προπονητής του σωματείου Α.Ο. Ελαιοχωρίου κ. Στυλιανίδης Ι.

    Τιμωρήθηκε με δύο αγωνιστικές ημέρες με αναστολή το γήπεδο του σωματείου Φίλιππος Χρυσοκάστρου για όσα αναγράφει στο φύλλο αγώνα ο διαιτητής της συνάντηση Φίλιππος Χρυσοκάστρου-Ελπίς Κρυονερίου

     

    11. Το Δ.Σ. στη συνεδρίασή του τιμώρησε τους παρακάτω ποδοσφαιριστές:

    Καπούνας Π. Εθνικός Νέας Καρυάς 1Αγωνισιτκή

    Τασιάδης Α. Δόξα Αμυγδαλεώνα 1Αγωνισιτκή

    Μανδαλιανός Δ. Κεραυνός Ελευθερών 1Αγωνισιτκή

    Αριτογλίδης Ι. Μ.Α Φιλίππων 1Αγωνισιτκή

    Σπινθηρόπουλος Π. Α.Ο. Ελαιοχωρίου 1Αγωνισιτκή

    Παπαδόπουλος Γ. Ατρόμητος Ακροβουνίου 1Αγωνισιτκή

    Σέκουλας Β. Ατρόμητος Ακροβουνίου 1Αγωνισιτκή

    Ιωαννίδης Ι. Α.Ε Καβάλας 2 Αγωνιστικές

    Καρανλίκ Στ. Ελπίς Κρυονερίου 2 Αγωνιστικές

    Πρωτογέρου Εθνικός Νέας Καρυάς 3 Αγωνιστικές

     

    Comments are closed.