Bookmarks

    Με γεμάτες τις τσέπες προσήλθαν σήμερα Παρασκευή (3/10) το απόγευμα στα αποδυτήρια τους Α.Ο.Κ. στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» οι παίκτες της Καβάλας, αφού η Διοικούσα Επιτροπή και ειδικότερα οι Παλαίμαχοι της ομάδας, φρόντισαν να τους πληρώσουν.

     

    Πιο συγκεκριμένα οι παίκτες της Καβάλας ένας ένας, σήμερα Παρασκευή (3/10)  πρωί προσήλθαν από τα γραφεία της ομάδας και πληρώθηκαν, παρουσία του Τεχνικού Διευθυντή Στέλιου Κατρακυλάκη, από τον Γενικό Αρχηγό της ομάδας που εκτελεί και ταυτόχρονα χρέη ταμία, Λάκη Χατζηαποστολίδη, το μισθό Σεπτεμβρίου αλλά και τις δόσεις που ενδεχομένως να αντιστοιχεί σε κάποιους από αυτούς. Τα χαμόγελα δικαιολογημένα ήταν διάπλατα και το μόνο σίγουρο είναι ότι η Διοικούσα Επιτροπή, κυρίως δε οι Παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Α.Ο.Κ. που ανέλαβαν να τρέξουν τον τρέξουν στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας παρουσιάζονται συνεπέστατοι, κρατώντας την ηρεμία και τη γαλήνη μέσα στα αποδυτήρια των «Αργοναυτών».

     

    Προπονήσεις και ρεπό την Κυριακή (4-5/10)

     

    Σε αγωνιστικό επίπεδο όπως προαναφέραμε γεμάτες τις τσέπες προσήλθαν οι παίκτες του Α.Ο.Κ. σήμερα Παρασκευή (3/10)  το απόγευμα στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» για την προγραμματισμένη προπόνηση για το εκτός παιχνίδι την μεθεπόμενη Κυριακή (12/10) στα Γιαννιτσά κόντρα την τοπική Αναγέννηση όπου η νίκη αποτελεί μονόδρομο. Από κει και πέρα το πρόγραμμα της προετοιμασίας περιλαμβάνει και το Σάββατο (4/10) το πρωί προπόνηση ενώ για την Κυριακή (5/10) ο Γιάννης Ισπυρλίδης προγραμμάτισε να δώσει ρεπό στους παίκτες του. Σε όλα τα παραπάνω να σημειώσουμε ότι στις καθημερινές προπονήσεις συμμετέχουν κανονικά οι Χάρης Παππάς και Θωμάς Γκαρακλίδης, οι οποίοι έχουν επιστρέψει σε αυτές αφού ξεπέρασαν πλήρως τα προβλήματα των τραυματισμών που αντιμετώπισαν και υπολογίζονται για το ματς στα Γιαννιτσά. Παράλληλα να διευκρινιστεί ότι ο Α.Ο.Κ. ενώ είχε αρχικά προγραμματίσει μέσα στο Σαββατοκύριακο (4-5/10) φιλικό παιχνίδι με το Νέστο Χρυσούπολης, αυτό τελικά δεν θα πραγματοποιηθεί, με αφορμή την απαγόρευσης διεξαγωγής φιλικών αγώνων από την 1 Οκτωβρίου έως τις 6 του ίδιου μήνα, όπως ενημέρωσε η ΕΠΟ, μετά από διευκρίνιση του υφυπουργού Αθλητισμού.

    5 Responses to “Με γεμάτες τις τσέπες προσήλθαν σήμερα Παρασκευή (3/10) στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» οι παίκτες της Καβάλας για την προπόνηση αφού πληρώθηκαν μισθούς και δόσεις”