Bookmarks

    Απόλυτη ικανοποίηση και δικαιολογημένη μάλιστα επικρατεί μέσα στα αποδυτήρια της Καβάλας μετά την σπουδαία νίκη (0-3) μέσα στα Γιαννιτσά επί της τοπικής Αναγέννησης, την προηγούμενη Κυριακή (12/10). Μία νίκη η οποία να τονίσουμε ότι συνοδεύτηκε με το πολύ καλό ποδόσφαιρο που έπαιξαν οι παίκτες του Γιάννη Ισπυρλίδη.

     

    Κατά γενική ομολογία ο Α.Ο.Κ. έφτασε σε μία νίκη δικαιότατη με τους παίκτες τους να αφήνουν υποσχέσεις για το μέλλον, παίζοντας ποδόσφαιρο αξιώσεων στην έδρα της Αναγέννησης Γιαννιτσών. Σίγουρα ο Α.Ο.Κ. έφτασε σε μία άνετη και δίκαιη νίκη η οποία ωστόσο να τονίσουμε ότι δεν θα πρέπει να «φουσκώνει» τα μυαλά κανενός. Αλλά αντίθετα άπαντες θα πρέπει να είναι προσγειωμένοι μέσα στα αποδυτήρια της ομάδας.

     

    Ντεμπούτο με δύο τέρματα

     

    Το ευχάριστο είναι ότι ο προπονητής της Καβάλας Γιάννης Ισπυρλίδης είδε τους δύο ξένους ποδοσφαιριστές της Καβάλας, Μοντέϊρο Ζουνίνιο και Λαζάρ Πόποβιτς στην «παρθενική» τους εμφάνιση, να αποδίδουν καλό ποδόσφαιρο, να πετυχαίνουν από ένα γκολ ο κάθε ένας και να βάζουν τις βάσεις για νίκη του Α.Ο.Κ. μέσα στα Γιαννιτσά. Μάλιστα και οι δύο τους έδειξαν ότι μπορούν να βοηθήσουν σε μεγάλο βαθμό, στο υπόλοιπο του υπό εξέλιξη πρωταθλήματος του 1ου ομίλου της Γ Εθνικής κατηγορίας.

     

    Δύο εβδομάδες εκτός ο Παπαδόπουλος

     

    Τραυματίστηκε και οδηγήθηκε σε αναγκαστική αλλαγή ο ποδοσφαιριστής της Καβάλας Αμβρόσιος Παπαδόπουλος στις αρχές του αγώνα μέσα στα Γιαννιτσά αφού είχε υποστεί θλάση στον δικέφαλο. Να τονίσουμε ότι ο μέσος της Καβάλας θα ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας και θα απουσιάσει τόσο από το εντός έδρας του πρωταθλήματος με τον Απόλλων Αρναίας, όσο και από το εκτός έδρας παιχνίδι του κυπέλου της Γ’ Εθνικής, στην έδρα του Εθνικού Αέξανδρούπολης. Να τονίσουμε ταυτόχρονα ότι πλην του συγκεκριμένου προβλήματος, ο προπονητής της Καβάλας Γιάννης Ισπυρλίδης, που δηλώνει ικανοποιημένος από την εμφάνιση τον παικτών του μέσα στα Γιαννιτσά, δεν αντιμετωπίζει άλλα προβλήματα για το εντός έδρας παιχνίδι την ερχόμενη Κυριακή (19/10) με τον Απόλλων Αρναίας, στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη». Σήμερα Δευτέρα (13.10) όσοι ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν ως βασικοί μέσα στα Γιαννιτσά έκαναν αποθεραπεία ενώ όλοι οι υπόλοιποι παίκτες του Α.Ο.Κ., το απόγευμα προπονήθηκαν κανονικά στο γήπεδο του Χαλκερού. Αύριο Τρίτη (14/10) όλοι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας έχουν ρεπό.

    2 Responses to “Ικανοποίηση επικρατεί στον Α.Ο.Κ. για τη νίκη μέσα στα Γιαννιτσά αλλά και για το ντεμπούτο των ξένων Μοντέϊρο Ζουνίνιο και Λαζάρ Πόποβιτς που βρήκαν δίχτυα”