Bookmarks

    Η Λέσχη Φιλάθλων Καβάλας θα διοργανώσει για πρώτη φορά στην Καβάλα ένα νυχτερινό αγώνα δρόμου με την ονομασία Kavala Night City Run, ο οποίος θα λάβει χώρα εντός της πόλης της Καβάλας το Σάββατο 4 Οκτωβρίου και ώρα 19.30 με αφετηρία και τερματισμό την πλατεία Ελευθερίας.

     

    Ο αγώνας έχει σκοπό την ανάδειξη και προβολή της πόλης μας, σε αθλητές από όλη την Ελλάδα, αλλά και το εξωτερικό. Θα γίνει με την υποστήριξη της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης, του Δήμου Καβάλας, του Ο.Λ.Κ., της Δημωφέλειας και την  συνδρομή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καβάλας, του Λιμεναρχείου Καβάλας, του ΕΚΑΒ Καβάλας, της Διασωστικής ομάδας Καβάλας, του Ερυθρού Σταυρού και της Νεολαίας Εθελοντισμού και Ανάπτυξης.

    Ο αγώνας ξεκινά από την Πλατεία Ελευθερίας, οι αθλητές διασχίζουν τον κεντρικό εμπορικό δρόμο της πόλης την οδό Ομονοίας , στη συνέχεια περνούν  μπροστά από το Δημαρχείο, φτάνουν στην οδό Βενιζέλου με πορεία προς τον κόμβο Φαλήρου. Ακολουθούν τον παραλιακό δρόμο κινούμενοι παράλληλα με τις ακτές Ραψάνη,  Καλαμίτσα και Μπάτης, όπου και κάνουν αναστροφή με κατεύθυνση πλέον το Ανατολικό τμήμα της πόλης. Στη συνέχεια διασχίζουν όλη την παραλιακή ζώνη και το πάρκο Φαλήρου, περνούν μέσα από το  λιμάνι της Καβάλας για να καταλήξουν στο χώρο του Τελωνείου, κάτω από τα φωταγωγημένα τείχη. Ακολούθως ανηφορίζουν προς το Φάρο της Παναγίας , συνεχίζουν μέσα από τα γραφικά σοκάκια της παλιάς πόλης για να συναντήσουν  το ιστορικό κάστρο της Καβάλας. Στη συνέχεια  ακολουθεί κατηφορική πορεία προς τo παλιό υδραγωγείο (Καμάρες), όπου εκεί διανύουν τα τελευταία μέτρα επί της οδού Ομονοίας,  πριν τον τερματισμό στη πλατεία Ελευθερίας.

    Η συνολική απόσταση που θα διανύσουν οι αθλητές είναι περίπου 13 χιλιόμετρα και το χρονικό όριο είναι 2,5 ώρες

    3 Responses to “Η Λέσχη Φιλάθλων Καβάλας θα διοργανώσει για πρώτη φορά στην Καβάλα ένα νυχτερινό αγώνα δρόμου με την ονομασία «Kavala Night City Run» το Σάββατο (4/10)”