Bookmarks

    Με γεμάτο το οπλοστάσιο» θα ταξιδέψει ο Α.Ο.Κ. την ερχόμενη Κυριακή (12/10) στα Γιαννιτσά προκειμένου να αντιμετωπίσει την τοπική Αναγέννηση για την 3η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Γ Εθνικής κατηγορίας. Και αυτό γιατί ο προπονητής της ομάδας Γιάννης Ισπυρλίδης μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες και των δυο ξένων ποδοσφαιριστών οι οποίοι ανήκουν στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας και ειδικότερα στις υπηρεσίες του Μοντέιρο Ζουνίνιο αλλά και του Σέρβου επιθετικού Λαζάρ Πόποβιτς.

     

    Μάλιστα σήμερα Παρασκευή (10/10), ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες για την έκδοση του δελτίου του ποδοσφαιριστή Λαζαρ Πόποβιτς το οποίο παρέλαβε από τα γραφεία της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας ο Τεχνικός Διευθυντής του Α.Ο.Κ. Στέλιος Κατρακυλάκης.

     

    Μοναδικός στόχος είναι το τρίποντο»

     

    Εκείνο το οποίο θα πρέπει να σημειώσουμε είναι το γεγονός ότι μοναδικός στόχος για τον Α.Ο.Κ. στο εκτός έδρας παιχνίδι μέσα στα Γιαννιτσά είναι οι 3 βαθμοί της νίκης, προκειμένου οι Αργοναύτες» να πλησιάσουν ακόμα περισσότερο το ρετιρέ του βαθμολογικού πίνακα. Βέβαια εκείνο το οποίο που θα πρέπει να τονίσουμε είναι το γεγονός ότι όλοι εντός των αποδυτηρίων της Καβάλας γνωρίζουν πολύ καλά ότι η αναμέτρηση μέσα στα Γιαννιτσά, κόντρα στην Αναγέννηση δεν θα είναι εύκολη υπόθεση. Ωστόσο να τονίσουμε ότι ο Α.Ο.Κ. έχει εκείνη την ποιότητα των ποδοσφαιριστών, προκειμένου να πάρει τους 3 βαθμούς της νίκης, να πλησιάσει την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και να δει με πιο αισιόδοξο μάτι τις επόμενες αγωνιστικές του υποχρεώσεις.

     

    Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία

    Σε ότι έχει να κάνει με τα αγωνιστικά, να τονίσουμε ότι η προετοιμασία της Καβάλας ουσιαστικά ολοκληρώθηκε σήμερα Παρασκευή (10/10) το απόγευμα με την προγραμματισμένη προπόνηση η οποία πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο του Χαλκερού. Να σημειώσουμε ότι κατά την διάρκεια της ο προπονητής της Καβάλας Γιάννης Ισπυρλίδης είδε όλους τους ποδοσφαιριστές του να λαμβάνουν μέρος σε αυτή, χωρίς κάποιος από αυτούς να αντιμετωπίζει το παραμικρό πρόβλημα από πλευράς τραυματισμού. Και αυτό γιατί κάποιοι ποδοσφαιριστές, όπως οι Θωμάς Γκαρακλίδης, Χάρης Παππάς και Αλέξανδρος Μπρατσιάνι, οι οποίοι αντιμετώπισαν κάποια προβλήματα τραυματισμών τα έχουν ξεπεράσει και υπολογίζονται στα πλανά της Τεχνικής Ηγεσίας για το παιχνίδι μέσα στα Γιαννιτσά.

     

    Με τον κόσμο στο πλευρό του

     

    Eεκείνο το οποίο θα πρέπει να σημειώσουμε είναι το γεγονός ότι οι παίκτες της Καβάλας στο εκτός έδρας παιχνίδι μέσα στα Γιαννιτσά θα έχουν την συμπαράσταση πολλών Καβαλιωτών φιλάθλων οι οποίοι θα ταξιδέψουν στην πόλη της Μακεδονίας είτε με τα επιβατικά τους αυτοκίνητα είτε με τις οργανωμένες εκδρομές των Γαλάζιων Αργοναυτών και της λέσχης φιλάθλων Καβάλας.

     

    Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο ανθοπωλείο «Κέντια»

     

    Σε  επικοινωνία την οποία είχαμε  με τον τεχνικό Διευθυντή του Α.Ο.Κ. Στέλιο Κατρακυλάκη, μας εξέφρασε τις ευχαριστίες, για τον γνωστό Καβαλιώτη φίλαθλο Αντώνη Κατσαμακίδη, ιδιοκτήτη του γνωστού ανθοπωλείο «Κέντια»

    στην Καβάλα ο οποίος προσέφερε οικονομικά το λεωφορείο με το οποίο θα μετακινηθεί ο Α.Ο.Κ. για την πόλη των Γιαννιτσών προκειμένου να αντιμετωπίσει στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής την τοπική Αναγέννηση. Οι ευχαριστίες να τονίσουμε ότι εκφράζονται τόσο από την Διοικούσα Επιτροπή του Α.Ο.Κ. όσο και από τους Παλαιμάχους ποδοσφαιριστές της ομάδας οι οποίοι ανέλαβαν να την τρέξουν στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής κατηγορίας που διανύουμε.

     

     

    8 Responses to “Εκδόθηκε και το δελτίο του Λαζάρ Πόποβιτς – Με γεμάτο το οπλοστάσιο» θα ταξιδέψει ο Α.Ο.Κ. την Κυριακή (12/10) στα Γιαννιτσά με στόχο το «τρίποντο» απέναντι στην Αναγέννηση”