Bookmarks

    Την Κυριακή 26 Οκτωβρίου επρόκειτο να διεξαχθεί το δεύτερο τουρνουά ποδοσφαίρου κατηγορίας (Κ10) στο γήπεδο της Λυδίας, λόγω όμως δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή αναβάλλεται και θα διεξαχθεί την επόμενη Κυριακή 2 Νοεμβρίου.

     

    Αυτό μεταξύ των άλλων γίνεται γνωστό στο σχετικό δελτίο τύπου το οποίο εκδόθηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Π.Σ Καβάλας και στο οποίο γίνονται γνωστές όλες οι τελευταίες δραστηριότητες της διοργανώτριας αρχής.

     

    Το δελτίο τύπου της Ε.Π.Σ. Καβάλας

    Αναλυτικά στο σχετικό δελτίο τύπου της Ε.Π.Σ. Καβάλας, αναφέρονται τα εξής:

     

    1. Την Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2014 επρόκειτο να διεξαχθεί το δεύτερο τουρνουά ποδοσφαίρου κατηγορίας (Κ10) στο γήπεδο της Λυδίας, λόγω όμως δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή αναβάλλεται και θα διεξαχθεί την επόμενη Κυριακή 2-11-2014.

     

    2. Την Τετάρτη 22-10-2014 οι μικτές μας ομάδες υποδέχθηκαν τις αντίστοιχες ομάδες της Ε.Π.Σ. Δράμας στο γήπεδο Αμισιανών. Την ήττα γνώρισε η ομάδα των παίδων ενώ νίκησε η ομάδα των νέων.

     

    3. Το Σάββατο 25-10-2014 στον αγώνα ΠΑΟΚ Αγ. Ανδρέα-Άρης Ζυγού θα γίνει η απονομή κυπέλλου στον ΠΑΟΚ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος την ποδοσφαιρική περίοδο 2013-2014.

     

    4. Την Τετάρτη 29-10-2014 οι μικτές μας ομάδες παίδων και νέων ταξιδεύουν στην Κομοτηνή προκειμένου να αγωνισθούν με τις αντίστοιχες ομάδες της Ε.Π.Σ. Θράκης για το πρωτάθλημα μικτών ομάδων ενώσεων.

     

    5. Τιμωρήθηκε ο παράγοντας του σωματείου Αγ. Λουκάς κ. Μανουσιόπουλος Ηλ με απαγόρευση εισόδου του από τους αγωνιστικούς χώρους για δύο (2) μήνες για όσα αναγράφει στο φύλλο αγώνα ο διαιτητής της συνάντησης Αγ. Λουκάς -Καβάλα 2004. Η ποινή αποκλεισμού ισχύει από τη Δευτέρα 27-10-2014.

     

    6. Το Δ.Σ. στη συνεδρίασή του τιμώρησε τους παρακάτω ποδοσφαιριστές:

    Φελλαχίδης Σ. ΠΑΟΚ Αγίου Ανδρέα 1 αγωνιστική

    Κατιρτζόγλου Α. ΠΑΟΚ Αγίου Ανδρέα 1 αγωνιστική

    Βουτσάς Λ. Άγιος Λουκάς 3 αγωνιστικές

    Παπαφλωράτος Χρ. Άγιος Λουκάς 5 αγωνιστικές

    One Response to “Αναβάλλεται για την Κυριακή (2/11) το 2ο τουρνουά ποδοσφαίρου που επρόκειτο να διεξαχθεί στο γήπεδο της Λυδίας την Κυριακή (26/10) λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών”