Bookmarks

    Kαι ενώ άγνωστο παραμένει αν τελικά θα ξεκινήσει την ερχόμενη Κυριακή (14/9) το νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, ο Α.Ο.Κ. στο πλαίσιο της προετοιμασίας του σήμερα Δευτέρα (8/9) το απόγευμα έδωσε ένα ακόμη φιλικό παιχνίδι αυτήν την φορά στις Κρηνίδες με αντίπαλο τον τοπικό Κεραυνό τον οποίο νίκησε με σκορ (2-3).

     

    Το τελικό αποτέλεσμα (2-3) μάλλον περνάει σε δεύτερη μοίρα για τους «Αργοναύτες και την τεχνική ηγεσίας της και αυτό γιατί ο προπονητής της Καβάλας Γιάννης Ισπυρλίδης  ενδιαφέρονταν περισσότερο να διαπιστώσει τον βαθμό ετοιμότητας των παικτών του που έδωσε χρόνο συμμετοχής στο συγκεκριμένο φιλικό, στην περίπτωση που το πρωτάθλημα ξεκινήσει κανονικά. Το μόνο σίγουρο είναι όπως στο φιλικό με την Α.Ε. Καβάλας, έτσι και σε αυτό με τον Κεραυνό Κρηνίδων ο προπονητής της Καβάλας Γιάννης Ισπυρλίδης έβγαλε αρκετά χρήσιμα συμπεράσματα για την αγωνιστική κατάσταση των παικτών του στο συγκεκριμένο χρονικό σημείο. Συμπεράσματα τα οποία θα τον βοηθήσουν στο να ολοκληρώσει τα σχέδια του για τον βασικό «κορμό» της ενδεκάδας της ομάδας.

     

    Πλούσιο θέαμα και αρκετά γκολ

    Σε ότι έχει να κάνει με το αγωνιστικό κομμάτι της φιλικής αναμέτρησης του Α.Ο.Κ. με τον Κεραυνό Κρηνίδων που έγινε παρουσία 150 φιλάθλων να τονίσουμε ότι το θέαμα ήταν αρκετά καλό μπροστά και στις δύο εστίες, με αρκετές φάσεις και με τους παίκτες της Καβάλας να παρουσιάζονται πιο παραγωγικοί. Βέβαια την ίδια ώρα να τονίσουμε ότι και από την πλευρά του η ομάδα του Κεραυνού Κρηνίδων έδειξε ότι διαθέτει ένα αξιόλογο σύνολο. Σε όλα τα παραπάνω να τονίσουμε ότι ο Α.Ο.Κ. στο φιλικό με τον Κεραυνό Κρηνίδων αγωνίστηκε με πολλές απουσίες αφού αρκετοί παίκτες της Καβάλας δεν μετακινήθηκαν για το γήπεδο των Κρηνίδων, αλλά παρέμειναν στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» όπου πραγματοποίησαν αποθεραπεία. Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι από τον Α.Ο.Κ. δύο (2) τέρματα σημείωσε ο Μπλιός και ένα ο Βιτλής ενώ από το συγκρότημα του Κεραυνού Κρηνίδων χρίστηκαν σκόρερ οι Γεωργιάδης και Ευκαρπίδης.

     

    Εκδρομή του Σ.Φ.Α.Ο.Κ. στο Αγιονέρι

     

    Στο σχετικό δελτίο τύπου που εξέδωσε ο Κεντρικός Σύνδεσμος Φιλάθλων του Α.Ο.Κ. «Γαλάζιοι Αργοναύτες» αναφέρει τα εξής:

     

    – «Ανακοινώνουμε εκδρομή για τον εκτός έδρας αγώνα  του Α.Ο.Κ. με τον Εθνικό Αγιονερίου στο Κιλκίς. Αναχώρηση την Κυριακή 14/09/2014 και ώρα 13:00  από την κεντρική πλατεία της Καβάλας. Το κόστος της εκδρομής είναι 10 ευρώ χωρίς το εισιτήριο του αγώνα. Η δήλωση συμμετοχής είναι μέχρι το βράδυ του Σαββάτου στα γραφεία του Συνδέσμου. Πληροφορίες- και εγγραφές  στα γραφεία του Συνδέσμου Φιλάθλων Α.Ο. Καβάλας επί της Φιλελλήνων 14α (δίπλα OSCAR) και στο τηλέφωνο 2510-838.561 – 6948-489.533».

    2 Responses to “O A.O. Κ. με πολλές «ρεζέρβες» νίκησε στις Κρηνίδες τον αξιόμαχο Κεραυνό (2-3) την ώρα που άγνωστο παραμένει αν τελικά θα ξεκινήσει κανονικά η Γ΄ Εθνική κατηγορία”