Bookmarks

    Συνεχίζονται οι εγγραφές στα τμήματα υποδομής της ΚΑΒΑΛΑΣ 2004 καθώς η διοίκηση του καβαλιώτικου συλλόγου δίνει ιδιαίτερα μεγάλη βαρύτητα στα νέα παιδιά και στην ανάδειξη των ταλέντων. Αυτά μεταξύ των άλλων αναφέρονται στο σχετικό δελτίο τύπου της ΚΑΒΑΛΑΣ 2004 και στο οποίο γίνονται γνωστές όλες οι τελευταίες δραστηριότητες του συλλόγου.

     

    Το δελτίο τύπου

    Αναλυτικά το δελτίο τύπου της ΚΑΒΑΛΑΣ 2004 περιλαμβάνει τα εξής:

    – «Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΑΒΑΛΑΣ-2004 κάνει γνωστά τα εξής:

    1. Την Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος αγιασμός όλων των τμημάτων του συλλόγου, με  παρόντες  όλους τους  γονείς των παιδιών και σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΑΒΑΛΑΣ-2004.

    2. Φωτογραφήθηκαν όλα τα παιδιά του συλλόγου ομαδικά και ατομικά, για την ιστοσελίδα του συλλόγου, Kavala2004fc.gr  η οποία θα είναι έτοιμη σε λίγες μέρες.

    3. Την ίδια  ημέρα αγωνίστηκαν  τα τμήματα υποδομής  σε φιλική συνάντηση με τον  Άρη  Ζυγού μέσα σε κλίμα ευφορίας όπου όλοι οι ποδοσφαιριστές χάρηκαν το παιχνίδι.

    4. Η ανδρική ομάδα στα πλαίσια προετοιμασίας της ΚΑΒΑΛΑΣ-2004 στο πλαίσιο της προετοιμασίας της εν όψει του πρωταθλήματος, σε φιλικό αγώνα νίκησε την αντίστοιχη ομάδα του Χαλκερού με σκορ (2-10  στο γήπεδο της Νέας Καρβάλης και ο τεχνικός Γιώργος Αλεξανδρίδης  έδωσε συμμετοχή σε όλους τους ποδοσφαιριστές, βγάζοντας πολλά και χρήσιμα συμπεράσματα για την αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκονται.

    5. Την Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου το πρωί στο γήπεδο «Κωτσάλου» ξεκινάει στις 11.00 το νέο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορία της Ε.Π.Σ. Καβάλας και στην πρεμιέρα η ΚΑΒΑΛΑ 2004 θα υποδεχθεί τον Ποσειδώνα Καβάλας. Αναμέτρηση η οποία αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον και η οποία θα συγκεντρώσει το ενδιαφέρον πολλών φιλάθλων. Η ομάδα θα έχει κοντά της όλα τα μέλη της, μικρούς και μεγάλους ποδοσφαιριστές όλων των τμημάτων υποδομής ενώ το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΑΒΑΛΑΣ-2004 ετοιμάζει εκπλήξεις για καλεσμένους και αντιπάλους.

    6. Συνεχίζονται οι εγγραφές στα τμήματα υποδομής καθώς η ΚΑΒΑΛΑ 2004 δίνει ιδιαίτερα μεγάλη βαρύτητα στα νέα παιδιά και στην ανάδειξη των ταλέντων. Τηλέφωνα επικοινωνίας 6933-331.131 ,6999-703.593».

     

     

    2 Responses to “Συνεχίζονται οι εγγραφές στα τμήματα υποδομής της ΚΑΒΑΛΑΣ 2004 καθώς η διοίκηση της δίνει ιδιαίτερα μεγάλη βαρύτητα στα νέα παιδιά και στην ανάδειξη των ταλέντων”