Bookmarks

    Στα Τρίκαλα συνέχισε την προετοιμασία του το 3ημέρο (29-30-31/8) ο Α.Σ. ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Καβάλας, μεταξύ 40 συλλογών από ολόκληρη την Ελλάδα και με τη συμμετοχή περισσοτέρων από 300 αθλητών. Αυτό αημειώνεται στο σχετικό δελτίο τύπου που εκδόθηκε από τον Α.Σ. ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Καβάλας και αναλυτικά το περιεχόμενο του είναι το εξής:

     

    To δελτίο τύπου

     

    – «Στα Τρίκαλα συνέχισε την προετοιμασία του το 3ημέρο (29-30-31/8) ο Α.Σ. ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Καβάλας, μεταξύ 40 συλλογών από ολόκληρη την Ελλάδα και με τη συμμετοχή περισσοτέρων από 300 αθλητών. Η προετοιμασία πραγματοποιήθηκε σε έναν πανέμορφο χώρο, στο πάρκο Αγίου Γεωργίου. Οι αθλητές αλλά και οι αθλήτριες μας που έλαβαν μέρος στο Camp είχαν τη δυνατότητα για ένα 3ήμερο, να γυμναστούν, να παίξουν και να κολυμπήσουν, κάτω από της καθοδήγηση του προπονητή Χάρη Παλτόγλου ενώ το πρόγραμμα επιμελήθηκε ο σύλλογος Σ.Ο.Α. Τρικάλων.

     

    Να σημειωθεί ότι πρόκειται για το μεγαλύτερο αθλητικό Camp που έγινε στην Ελλάδα και ο σκοπός του ήταν να έρθουν σε επαφή οι καλύτεροι αθλητές αλλά και οι αθλήτριες από όλη την χώρα μας και να προετοιμαστούν όσο δυνατόν καλυτέρα γίνεται, κάτι και το οποίο έγινε. Από την πλευρά τους οι αθλητές και οι αθλήτριες του Α.Σ. ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Καβάλας να τονιστεί ότι πραγματοποίησαν εργομετρικές εξετάσεις στο Πανεπιστήμιου τον Τρικάλων.

    Στις δραστηριότητες, που αναπτύχθηκαν (sparring και προπονήσεις) υπήρξε γιατρός και φυσιοθεραπευτής που παρακολουθούσαν τους αθλητές αλλά και τις αθλήτριες που θα έλαβαν μέρος σ’ αυτές. Οι προπονήσεις διεξήχθησαν στο διαμορφωμένο εξωτερικό χώρο του πανέμορφου πάρκου του Αγίου Γεωργίου σε εγκαταστάσεις εντυπωσιακές και οι βράδυνες δραστηριότητες έγιναν  υπό το φως προβολέων. Τέλος σε όλα τα παραπάνω να τονίσουμε ότι πραγματοποιήθηκαν μετρήσεις δύναμης και ταχύτητας (χρόνος αντίδρασης) στο λάκτισμα σε συνεργασία με το ΤΕΦΑΑ του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας (Επιστημονικός Υπεύθυνος Γιάννης Γιάκας, Επίκουρος Καθηγητής). Επίσης έγινε πελματογράφηση μορφολογίας (πελματογράφος Αmfit).

    Τέλος σε όλα τα παραπάνω να σημειώσουμε ότι ο Α.Σ. ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Καβάλας θεωρεί υποχρέωση του δημόσια να ευχαριστήσει για την υπέροχη φιλοξενία τον διοργανωτή σύλλογο Σ.Ο.Α. Τρικάλων και τον κ. Παϊταρίδη Νικόλαο για την άψογη οργάνωση του Camp».

    2 Responses to “Στα Τρίκαλα με μεγάλη επιτυχία συνέχισε την προετοιμασία του το 3ημέρο (29-30-31/8) ο Α.Σ. ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Καβάλας μεταξύ 40 συλλογών από ολόκληρη την Ελλάδα”