Bookmarks

    Με την προγραμματισμένη απογευματινή προπόνηση που έγινε σήμερα Τετάρτη (17/9) στο γήπεδο του Χαλκερού δόθηκε συνέχεια στο πρόγραμμα της προετοιμασίας του Α.Ο.Κ. για το εντός έδρας παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής (21/9) με τη Δόξα Δράμας. Μία αναμέτρηση όπου η νίκη για τους «Αργοναύτες» αποτελεί επιτακτική ανάγκη.

     

    Στα αγωνιστικά ο Γιάννης Ισπυρλίδης και οι υπόλοιποι στον Α.Ο.Κ. περιμένουν από την Ε.Π.Ο. την έκδοση των δελτίων των ποδοσφαιριστών Μοντέϊρο Ζουνίνιο και Λαζάρ Πόποβιτς προκειμένου η τεχνική ηγεσία να τους υπολογίζει για την αναμέτρηση της 2ης αγωνιστικής. Τα όλο θέμα σίγουρα παίρνει τη μορφή σήριαλ και από την πλευρά της η Διοικούσα Επιτροπή του Α.Ο.Κ. πιστεύει ότι το όλο θέμα πολύ σύντομα θα ξεκαθαρίσει.  Εκτός πλάνων της τεχνικής ηγεσίας θα πρέπει να θεωρείται ο ποδοσφαιριστής Στέλιος Νύρλας του οποίου σήμερα Τετάρτη (17/9)  η Διοικούσα Επιτροπή του Α.Ο.Κ. έλυσε το συμβόλαιο της συνεργασίας. Μάλιστα στο σχετικό δελτίο που εκδόθηκε αναφέρονται τα εξής: «H διοικούσα επιτροπή του Α.Ο. Καβάλα ανακοινώνει την διακοπή της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Στέλιο Νύρλας και του εύχεται καλή επιτυχία στην καριέρα του».

    5 Responses to “Σε σήριαλ εξελίσσεται στο Α.Ο.Κ. το θέμα της έκδοσης των δελτίων των ποδοσφαιριστών Μοντέϊρο Ζουνίνιο και Λαζάρ Πόποβιτς – Παρελθόν από τον Α.Ο.Κ. αποτελεί ο Στέλιος Νύρλας”