Bookmarks

    Σε ρυθμό ρελαντί και παίζοντας απλό και καλό ποδόσφαιρο ο Α.Ο.Κ. στην φιλική αναμέτρηση που έδωσε το απόγευμα της Κυριακής (7/9) στο «Βερούλειο» έφτασε σε άνετη επικράτηση επί της μαχητικής Α.Ε. Καβάλας με σκορ (5-0), μία ακριβώς εβδομάδα πριν από την αυλαία του νέου πρωταθλήματος στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής.

     

    Ένα φιλικό  από το οποίο η τεχνική ηγεσία της Καβάλας έβγαλε πολλά και χρήσιμα συμπεράσματα, μία ακριβώς εβδομάδα πριν από την αυλαία του νέου πρωταθλήματος στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Ο Α.Ο.Κ. τόσο στο πρώτο ημίχρονο όσο και στην επανάληψη ήταν η ομάδα που κυριάρχησε μέσα στον αγωνιστικό χώρο απέναντι στην Α.Ε. Καβάλας που έδειξε μία καλοδουλεμένη ομάδα που άφησε θετικές εντυπώσεις. Βέβαια σε όλα τα παραπάνω να σημειώσουμε ότι ο προπονητής της Καβάλας Γιάννης Ισπυρλίδης είδε τους παίκτες του εκτός από το ότι είχαν την άνεση να κυκλοφορούν την μπάλα και να έχουν αλληλοκάλυψη να παρουσιάζονται πολύ αποτελεσματικοί, φτάνοντας στην άνετη επικράτηση. Συμπερασματικά να τονίσουμε πως οι 150 φίλαθλοι που βρέθηκαν στο «Βερούλειο», ικανοποιήθηκαν από το καλό θέαμα που είδαν, χειροκροτώντας δικαιολογημένα τις προσπάθειες και των δύο ομάδων, σε ένα πέρα για πέρα αθλητικό φιλικό παιχνίδι.

     

    Το φιλμ του αγώνα

     

    Μόλις στο 4’ της φιλικής αναμέτρησης ο Διαμαντίδης, έπιασε ψηλοκρεμαστό σου και ενώ η μπάλα κατευθύνονταν στα δίχτα της Α.Ε. Καβάλας, με υπερένταση και με εντυπωσιακό τρόπο, ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων Χαδόλιας την έδιωξε σε κόρνερ. Όμως στο 6’ οι «Αργοναύτες» προηγήθηκαν στο σκορ. Ο Πόποβιτς έβγαλε σέντρα ακριβείας στην αντίπαλη μεγάλη περιοχή και με έξυπνη κεφαλιά ο Ζουζίνιο έγραψε το (0-1). Στο 30’ ο Γαβριηλίδης με ένα ασύλληπτο βολέ δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον αντίπαλο τερματοφύλακα και έγραψε το (2-0). Στο 40’ είχαμε ένα ακόμη όμορφο γκολ από πλευράς των παικτών της Καβάλας με πρωταγωνιστή αυτήν την φορά των Χάρη Παππά ο οποίος με μονοκόμματο σουτ ανέβασε τον «δείκτη» του σκορ στο (3-0). Στην επανάληψη και πιο συγκεκριμένα στο 50’ μετά την παράλληλη σέντρα του Μπρατσιάνι, από κοντά με προβολή δεν δυσκολεύτηκε o Βιτλής να γράψει το (4-0). Ο «χορός» των τερμάτων για την ομάδα της Καβάλας ολοκληρώθηκε στο 59’ ‘όταν ο Μπρατσιάνι με στου διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα (5-0).

     

    Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

     

    Πολύ καλός ήταν ο διαιτητής της αναμέτρησης Παναγιώτης Μπουρδουμπάς και οι βοηθοί του Ζήσης Βακαλίδης και Βαγγέλης Γιοβανάκης, της Ε.Π.Σ. Καβάλας.

    Μπροστά τους οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν με τις παρακάτω συνθέσεις:

     

    Α.Ε. Καβάλας (Βασίλης Ζέρβας): Χαδόλιας, Παχατουρίδης, Λευθέρης, Ελευθεριάδης, Ιωαννίδης, Ταταλιάς, Αντωνιάδης, Σεμερτζίδης, Αθανασιάδης, Μίτσι, Μαχαιρίδης.

    Έπαιξαν και οι: Φορδίστι, Κιόλιος, Τομπούλης, Τσαπανίδης, Παπαγιάννης, Τσιάρας, Παντάκας.

    3 Responses to “Σε ρυθμό ρελαντί και παίζοντας απλό και πολύ καλό ποδόσφαιρο ο Α.Ο.Κ. νίκησε το απόγευμα της Κυριακής (7/9) στο «Βερούλειο» την μαχητική Α.Ε. Καβάλας με σκορ (5-0)”