Bookmarks

    Παρουσία του προέδρου Σταμάτη Τσάμαρη σύσσωμου του Διοικητικού Συμβουλίου, όλων των προπονητών, δεκάδων γονιών, πολλών φίλων του συλλόγου και βέβαια 150 περίπου ταλέντων όλων των ηλικιών, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (15/9) ο καθιερωμένος αγιασμός των τμημάτων υποδομής της Α.Ε. Καβάλας, εν όψει της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου.

    Στην κυριολεξία το «Βερούλειο» στάδιο όπου πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος αγιασμός των τμημάτων υποδομής της Α.Ε. Καβάλας, από τον π. Γεράσιμο, η ικανοποίηση ήταν τεράστια και δεδομένη ταυτόχρονα αφού και φέτος η προσέλευση παιδιών όλων των ηλικιών έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία. Πιο συγκεκριμένα περισσότερα από 150 νεαροί ποδοσφαιριστές πλαισιώνουν φέτος όλα τα τμήματα υποδομής της Α.Ε. Καβάλας. Tα χαμόγελα έδιναν και έπαιρναν για έναν αριθμό εντυπωσιακό αφού η δουλειά σε βάθος που γίνεται τα τελευταία χρόνια και ξεκίνησε επί ημερών προεδρίας Αντώνη Πρασίνη, φέτος έχει σπάσει κάθε ρεκόρ. Η ανταπόκριση και η εμπιστοσύνη δεκάδων γονέων από κάθε γωνιά της Καβάλας αποτελεί την καλύτερη επιβράβευση μιας προσπάθειας η οποία στηρίζεται στην ανάδειξη και αξιοποίηση των ταλέντων, στη διάδοση του αθλήματος και ταυτόχρονα στην διαπαιδαγώγηση. Μάλιστα τα αποτελέσματα της τεράστιας δουλειάς που γίνεται σε όλα τα τμήματα υποδομής της Α.Ε. Καβάλας, φέτος αναμένεται να φέρει ακόμη μεγαλύτερα αποτελέσματα λόγω της συνεργασίας που προχώρησε ο καβαλιώτικος σύλλογος με την AEKFC.

     

    2 Responses to “Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (15/9) ο καθιερωμένος αγιασμός των τμημάτων υποδομής της Α.Ε. Καβάλας εν όψει της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου”