Bookmarks

    Το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος έχει κάνει εντυπωσιακή εκκίνηση τόσο στον 1ο όμιλο όσο και στο κύπελλο της Γ’ Εθνικής και ο ποδοσφαιριστής Γιάννης Σαουλίδης στις δηλώσεις του, αναφέρθηκε στο «κλειδί» της καλής πορείας της ομάδας του Νίκου Καραμπιμπέρη.

     

    Χαρακτηριστικά ο ποδοσφαιριστής Γιάννης Σαουλίδης δήλωσε τα εξής:

    -«Όντως μπορούμε να πούμε πως είναι ένα ονειρικό ξεκίνημα. Δουλέψαμε πολύ στην προετοιμασία και γενικά δουλεύουμε κάθε μέρα, κοιτώντας κάθε ματς ξεχωριστά. Ο όμιλος μας είναι από τους πλέον δύσκολους της κατηγορίας και δεν υπάρχουν εύκολα ματς. Το καλό κλίμα που υπάρχει στην ομάδα συμβάλει ώστε να έχουμε και καλή αγωνιστική παρουσία», κατέληξε ο ποδοσφαιριστής Γιάννης Σαουλίδης.

     

    Για τα τραγικά επεισόδια στην Κρήτη που είχαν ως αποτέλεσμα να χαθεί μια ανθρώπινη ζωή, ο ποδοσφαιριστής Γιάννης Σαουλίδης τόνισε τα εξής:

    – «Είναι απαράδεκτο να συμβαίνουν τέτοια πράγματα», ενώ αναφερόμενος στην απόφαση της αθλητικής και πολιτικής ηγεσίας να αναβάλει τα παιχνίδια όλων των Πρωταθλημάτων το ερχόμενο Σαββατοκύριακο (4-5/10) ο ίδιο, σχολίασε: «Θεωρώ ότι… πέρασε και δεν ακούμπησε η απόφαση αυτή».

     

    Τέλος σε όλα τα παραπάνω να σημειώσουμε ότι ο ποδοσφαιριστής Γιάννης Σαουλίδης ήταν αυτός που χάρισε στο Βυζάντιο Κοκκινοχώματος τη νίκη πρόκριση κόντρα, σε βάρος της Αναγέννησης Γιαννιτσών. Για το θέμα αυτό ο ίδιο υπογράμμισε:

    – «Ήταν ευχάριστη και πολύ ιδιαίτερη στιγμή για μένα, δε θα σταθώ στο γκολ όμως. Σημασία έχει η ομάδα και αυτό θεωρώ ότι είναι το πιο σημαντικό. Το γκολ ήρθε κόντρα στο ρυθμό του αγώνα».

    8 Responses to “Ο Γιάννης Σαουλίδης τονίζει για το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος: «Το καλό κλίμα που υπάρχει στην ομάδα συμβάλει ώστε να έχουμε και καλή αγωνιστική παρουσία»”