Bookmarks

    Το σταθερά ζωηρό ενδιαφέρον των αθλητών, των γονιών τους και γενικά των σωματείων για τον θεσμό των αναπτυξιακών πρωταθλημάτων της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. βελτιώνει συνεχώς τον αριθμό των συμμετοχών σε διάφορα τουρνουά.

     

    Αυτό έγινε πριν από δύο εβδομάδες στα «Ελευσίνια», κάτι ανάλογο αναμένεται να συμβεί και στο 6ο όπεν της Πορταριάς, το οποίο θα διεξαχθεί το προσεχές Σαββατοκύριακο (20 και 21 Σεπτεμβρίου) στο πανέμορφο χωριό του Πηλίου.

    Οι δηλώσεις συμμετοχής έφτασαν τις 165 και όλα δείχνουν ότι στο δημοτικό κλειστό γυμναστήριο Πορταριάς-Μακρυνίτσας θ’ αγωνιστούν περισσότεροι από τους 139 αθλητές, που είχαν κάνει πέρσι το σχετικό ρεκόρ. Υπήρξε αξιοσημείωτη αύξηση των δηλώσεων από τις 142 του 2013 και είναι εξίσου σημαντικό ότι θα γίνουν όλες οι κατηγορίες όταν πέρσι είχε ακυρωθεί εκείνη των νεανίδων λόγω έλλειψης αθλητριών.

    Το τουρνουά μικρών ηλικιών διοργανώνει η Τοπική Επιτροπή Bόρειας Ελλάδας της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. σε συνεργασία με τον Δήμο Βόλου, είναι το 2ο στο φετινό καλεντάρι και αφορά μόνο στο αγώνισμα του απλού.

    Οι δηλώσεις συμμετοχής χωρίζονται σε 24 έφηβους, 11 νεάνιδες, 48 παίδες, 28 κορασίδες, 34 παμπαίδες και 20 παγκορασίδες. Θα έχουν παρουσία αθλητές κι αθλήτριες από την Αθήνα, τη Φλώρινα, τα Γιάννενα, τη Ναύπακτο, τη Βέροια, την Πάτρα, τη Θεσσαλονίκη, την Καβάλα,(ΑΣΕΑ) την Έδεσσα, τον Βόλο και την Αλεξανδρούπολη. Την παραμονή των αγώνων, δηλαδή την Παρασκευή (19/9) το απόγευμα θα διενεργηθούν στην Πορταριά οι κληρώσεις της πρώτης φάσης.

    One Response to “Με 13 αθλητές θα λάβει μέρος ο ΑΣΕΑ Καβάλας στο 6ο Όπεν της Πορταριάς”