Bookmarks

    H νίκη πρόκριση είναι ο βασικότερος στόχος του Α.Ο.Κ. στο παιχνίδι του κυπέλλου για τον 1ο όμιλο της Γ Εθνικής κατηγορίας με την ομάδα του Γιάννη Ισπυρλίδη να υποδέχεται την Κυριακή (28/9) στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» τον Απόλλων Αρναίας. Μία αναμέτρηση η οποία θα ξεκινήσει στις 3 και μισή το μεσημέρι και ο Α.Ο.Κ. το σίγουρο είναι ότι θα αγωνιστεί με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία, μετά την εντός έδρας νίκη για το πρωτάθλημα κόντρα στη Δόξα Δράμας..

     

    Το ευχάριστο για τον προπονητή της Καβάλας Γιάννη Ισπυρλίδη αποτελεί το γεγονός ότι δεν αντιμετωπίζει επιπρόσθετα προβλήματα πλην των απουσιών των Μοντέϊρο Ζουνίνιο και Λαζάρ Πόποβιτς των οποίων τα δελτία όπως υπολογίζεται αναμένεται να εκδοθούν την ερχομένη εβδομάδα. Ο αμυντικό-στόπερ του Α.Ο.Κ. Θωμάς Γκαρακλίδης ο οποίος, κατά τη διάρκεια του αγώνα για το πρωτάθλημα με τη Δόξας Δράμας υπέστη  ελαφριάς μορφής διάταση στον έσω πλάγιο σύνδεσμο στο δεξί γόνατο, ξεπέρασε πλήρως το πρόβλημα που αντιμετώπιζε και θα δώσει κανονικά το παρών του κόντρα στην ομάδα της Αρναίας. Από εκεί και πέρα τα μέλη της τεχνικής ηγεσίας της Καβάλας δεν αντιμετωπίζουν κανένα άλλο πρόβλημα.

     

    Γενική είσοδος 5 ευρώ

    Γενική είσοδος 5 ευρώ έχει βάλει η Διοικούσα Επιτροπή του Α.Ο.Κ. για το παιχνίδι κυπέλου με τον  Απόλλων Αρναίας, στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη».

     

    Το δελτίο τύπου

    Αναλυτικά το δελτίο τύπου της Διοικούσας Επιτροπής του Α.Ο. Καβάλα αναφέρει τα εξής:

    – «Η Διοικούσα Επιτροπή του Α.Ο. Καβάλα ανακοινώνει πως για τον Κυριακάτικο αγώνα κυπέλλου με αντίπαλο τον Απόλλων Αρναίας (15:30), θα ισχύσει γενική είσοδος 5 ευρώ. Η δωρεάν είσοδος ισχύει για τους ανέργους με την επίδειξη της κάρτας ανεργίας (εν ισχύ) και της ταυτότητας τους, καθώς και για τους μαθητές κάτω των 18 ετών με την επίδειξη της ταυτότητας ή της μαθητικής κάρτας. Ευχαριστούμε θερμά όλο τον φίλαθλο κόσμο και τους επαγγελματίες του Νομού μας για την στήριξη τους, κι ευελπιστούμε πως ανάλογη θα είναι και η συνέχεια ώστε η αγαπημένη μας ομάδα να μπορέσει να πετύχει τον στόχο της».

     

    H 1η αγωνιστική στον 1ο όμιλο

    Αναλυτικά η 1η αγωνιστική του κυπέλλου στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, έχει ως εξής:

    1 Αναγέννηση Γιαννιτσών-Βυζάντιο Κοκκινοχώματος

    2 Εθνικός Νέου Αγιονερίου-Καμπανιακός

    3 Καστοριά-Έβρος Σουφλίου

    4 Καβάλα-Απόλλων Αρναίας

    5 Θύελλα Φιλώτα-Άρης Θεσσαλονίκης

    6 Εθνικός Αλεξανδρούπολης-Άρης Ακροποτάμου

    7 Δόξα Δράμας-Ηρακλής Αμπελοκήπων

    8 Ορφέας Ελευθερούπολης-Πανσερραϊκός

     

    Comments are closed.