Bookmarks

    Κορυφώνεται η αγωνία στον Α.Ο.Κ. για το εάν τελικά στην πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος του 1ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας θα είναι στη διάθεση του προπονητή Γιάννη Ισπυρλίδη, για το εκτός έδρας παιγνίδι στην έδρα του Εθνικό Νέου Αγιονερίου οι Λάζαρ Πόποβιτς και Μοντέιρο Ζουνίνιο.

     

    Όλα δείχνουν πως πολύ δύσκολα θα ολοκληρωθούν από τη διοργανώτρια αρχή οι διαδικασίες έκδοσης των δελτίων τους αλλά και η έκδοση των μπλε καρτών των συγκεκριμένων δύο ποδοσφαιριστών. Πάντως να σημειώσουμε ότι από την πλευρά της η Διοικούσα Επιτροπή του Α.Ο.Κ. απέστειλε στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (Ε.Π.Ο.) όλα τα απαιτούμενα έγγραφα για την έκδοση των δελτίων των ποδοσφαιριστών Λάζαρ Πόποβιτς και Μοντέιρο Ζουνίνιο. Αν στην περίπτωση που δεν εκδοθούν τα δελτία τους άμεσα τότε το γεγονός αυτό, αναμφισβήτητα ανατρέπει σε μέγιστο βαθμό τα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας σχετικά με την ενδεκάδα που κατεβάσει στο εκτός έδρας παιχνίδι της πρεμιέρας.

     

    Αναζητεί λύσεις στο χώρο της επίθεσης

     

    Έτσι λογικό είναι ο προπονητής των «Αργοναυτών» Γιάννης Ισπυρλίδης στην περίπτωση που δεν θα είναι στη διάθεση του  οι Λάζαρ Πόποβιτς και Μοντέιρο Ζουνίνιο, να προσπαθεί να βρει λύσεις μέσα από τους παίκτες οι οποίοι ανήκουν στο έμψυχο δυναμικό της Καβάλας. Λύσεις στο χώρο της επίθεσης και βέβαια οι ιδανικότερες. Από εκεί και πέρα κάποιοι παίκτες οι οποίοι αισθάνονται κάποιες ενοχλήσεις δεν ανησυχούν σε καμία περίπτωση την τεχνική ηγεσία της ομάδας και υπολογίζονται στα πλάνα του Γιάννη Ισπυρλίδη για το εκτός έδρας παιχνίδι στην έδρα του Εθνικό Νέου Αγιονερίου.

     

    Ενδεχομένως μία ακόμη μεταγραφή

    Και ενώ η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει για την έναρξη του νέου πρωταθλήματος του 1ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας ενδεχομένως να υπάρξει και μία ακόμη μεταγραφή στον Α.Ο.Κ. προκειμένου να κλείσει το ρόστερ. Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι ιθύνοντες του Α.Ο.Κ. εξετάζουν κάποιες περιπτώσεις ελεύθερων Ελλήνων ποδοσφαιριστών προκειμένου να βρεθεί η ιδανικότερη περίπτωση και αν κριθεί τελικά οι «Αργοναύτες» να προχωρήσουν στην τελευταία μεταγραφή του. Σε διαφορετική περίπτωση ο Α.Ο.Κ. θα παραμείνει με το υπάρχον έμψυχο δυναμικό.

    4 Responses to “Κορυφώνεται η αγωνία στον Α.Ο.Κ. για το αν θα εκδοθούν τα δελτία των Λάζαρ Πόποβιτς και Μοντέιρο Ζουνίνιο για το εκτός έδρας παιγνίδι στην έδρα του Εθνικό Νέου Αγιονερίου”