Bookmarks

    «Καζάνι που βράζει» θυμίζει από το απόγευμα της προηγούμενης Κυριακής (28/9) η Α.Ε. Καβάλας η οποία παρά το γεγονός ότι κέρδισε στο «Βερούλειο» τον Απόλλωνα Χρυσοχωρίου (1-0) για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της League της Ε.Π.Σ. Καβάλας, σύσσωμη η ποδοσφαιρική της «οικογένεια» τα έχει με τον διαιτητή της αναμέτρησης Θανάση Βερνέζη.

     

    Η οργή και η αγανάκτηση που επικρατεί από τον πρόεδρο της Α.Ε. Καβάλας Σταμάτη Τσάμαρη και των υπολοίπων μελών της Διοίκησης δεν λέει να κοπάσει, όχι τόσο με τα διαιτητικά λάθη του διαιτητή Θανάση Βερνέζη, πολύ περισσότερο δε, με τα όσα ανέφερε στο φύλλο αγώνα, μετά τη λήξη της αναμέτρησης. Σχετικά με την αποβολή του ποδοσφαιριστή της ομάδας του Βασίλη Ζέρβα, Γιάννη Ιωαννίδη. Μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν ότι οι Διοικούντες της Α.Ε. Καβάλας, μετά το έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο που πραγματοποίησαν, αποφάσισαν να κάνουν παράσταση διαμαρτυρίας στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Π.Σ. Καβάλας που θα συνεδριάσει το απόγευμα της Τρίτης (30/9), προσκομίζοντας και το video του αγώνα με τον Απόλλωνα Χρυσοχωρίου. Εκείνο πάντως το οποίο είναι άξιο να σημειωθεί, είναι το γεγονός ότι ο διαιτητής Θανάσης Βερνέζης, είναι από τους πλέον αξιόλογους και ικανότατους διαιτητές της Ε.Π.Σ. Καβάλας και σε όσο άσχημη ημέρα κι αν βρέθηκε κατά τη διάρκεια του συγκεκριμένου αγώνα, δεν δικαιολογούνται κάποια από τα λάθη του. Πολύ περισσότερο δε, οι υπερβολές τις οποίες ανέφερε στο φύλλο αγώνα. Και οι οποίες ούτε λίγο, ούτε πολύ, έχουν να κάνουν με τα όσα ο ίδιος ανέφερε και σχετίζονται με τον τρόπο έλευσης των διαιτητών στο «Βερούλειο» στάδιο, διερχόμενοι δηλαδή σε αυτό από την είσοδο του, που όπως ανέφερε για να μεταβούν στα αποδυτήρια τους, θα πρέπει να διασχίσουν τις κερκίδες του γηπέδου. Και εμείς από τη θέση που βρισκόμαστε εύλογα καταθέτουμε ένα σοβαρό ερώτημα.

    Μήπως θα πρέπει η νέα Δημοτική Αρχή του Δήμου Καβάλας, να μεριμνήσει από τώρα για την δημιουργία, ανελκυστήρα, ή ράμπας προκειμένου οι διαιτητές που θα εισέρχονται στο «Βερούλειο» στάδιο, να μετακινούνται με ασφάλεια;

    Και καταθέτουμε το ερώτημα αυτό, γιατί μέχρι σήμερα εδώ και πολλές δεκαετίες από την ίδρυση τους μέχρι τώρα, κανένας εκ των σωματείων αλλά και των φιλάθλων τους, Α.Ε. Καβάλας, Ηρακλής Καβάλας και του Βύρωνα, εκ των ιστορικότερων συλλόγων του νομού Καβάλας και της χώρας μας ουδέποτε έχουν απασχολήσει τις ποδοσφαιρικές αρχές για το ελάχιστο. Αντίθετα από ότι γνωρίζουν όλοι αποτελούν υπόδειγμα, φιλοξενίας των αποστολών των αντίπαλων ομάδων πολύ περισσότερο δε των διαιτητών.

     

    Άρα κύριε Βερνέζη υποπέσατε σε ατόπημα με τα γραφόμενα σας.

     

    2 Responses to “«Καζάνι που βράζει» θυμίζει η Α.Ε. Καβάλας αφού σύσσωμη η ποδοσφαιρική της «οικογένεια» τα έχει με τον διαιτητή της αναμέτρησης με το Χρυσοχώρι, Θανάση Βερνέζη”