Bookmarks

    ΕΛΛΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ – Με ψήφους 4 έναντι 3 ο ΕΣΑΚΕ πήρε πριν από λίγο σήμερα Δευτέρα (29/9) την απόφαση να επανεξετάσει τον φάκελο του Πανιωνίου. Εκείνο το οποίο θα πρέπει να σημειώσουμε είναι το γεγονός ότι η πλευρά της Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας με εκπροσώπους τους κ.κ. Καπερνάρο και Μπαλτάκο και με την παρουσία του αντιπροέδρου της Βουλής και Βουλευτή Καβάλας Γιώργου Καλαντζή ετοιμάζεται να στείλει την όλη υπόθεση στον Εισαγγελέα.

     

    H ανακοίνωση

    Να σημειωθεί ότι η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού συνεδρίασε σήμερα Δευτέρα (29/9) με τη διοίκηση του Πανιωνίου να καταθέτει τελικά τον περιβόητο φάκελο και όπως τονίζεται ανακλήθηκε, κατά πλειοψηφία, η απόφαση που δεν επέτρεπε στους «κυανέρυρθους» να πάρουμε μέρος στο πρωτάθλημα και χορηγήθηκε πιστοποιητικό.

    Αναλυτικά, στην ανακοίνωση αναφέρεται:

    «Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, κατά τη σημερινή της συνεδρίαση, έλαβε την ακόλουθη απόφαση:

    Κατάθεση φακέλου από την ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ.
    Η Επιτροπή ανακαλεί, κατά πλειοψηφία, την από 22.09.2014 απόφασή της και χορηγεί, κατόπιν εξέτασης του φακέλου, πιστοποιητικό στην ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ».

     

    7 Responses to “ΕΛΛΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ – Ο ΕΣΑΚΕ ψήφισε Πανιώνιο αλλά η Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας ετοιμάζεται να στείλει την υπόθεση στον Εισαγγελέα”