Bookmarks

    Έχοντας περισσότερο το μυαλό του στο πρωτάθλημα, χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει ότι δεν τον ενδιαφέρει και το κύπελλο της Γ’ Εθνικής ο Α.Ο.Κ. ξεπέρασε με επιτυχία σήμερα Κυριακή (28/9) στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» το εμπόδιο του και προκρίθηκε στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

     

    Μία νίκη πέρα για πέρα δίκαιη για την ομάδα του Γιάννη Ισπυρλίδη, η οποία μάλιστα θα μπορούσε να πάρει και μεγαλύτερες διαστάσεις εάν είχαν αξιοποιηθεί τουλάχιστον κάποιες από αυτές τις ευκαιρίες που δημιούργησαν και έχασαν οι παίκτες της Καβάλας.

     

    Πάντως εκείνο το οποίο θα πρέπει να τονίσουμε ότι σε γενικές γραμμές ο Α.Ο.Κ. σε ένα ακόμη παιχνίδι ικανοποίησε με την καλή εμφάνιση που πραγματοποίησε στην επανάληψη, με τους παίκτες του Γιάννη Ισπυρλίδη να δείχνουν διάθεση, ωριμότητα και να έχουν πολλά αποθέματα ψυχικά αλλά και σε επίπεδο φυσικής κατάστασης. Με τον Α.Ο.Κ. να στρέφει πλέον το ενδιαφέρον του στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Αναγέννηση στα Γιαννιτσά για την 3η αγωνιστική στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Σε όλα τα παραπάνω να σημειώσουμε ότι ο τεχνικός της Καβάλας Γιάννης Ισπυρλίδης στο παιχνίδι με τον Απόλλων Αρναίας προφύλαξε τους Παππά και Γκαρακλίδη λόγω ενοχλήσεων που είχαν.

     

    Το χρονικό του αγώνα

    Στο 33’ της αναμέτρησης μετά την σέντρα του Διαμαντίδη από τα δεξιά, ο Βιτλής βρέθηκε σε θέση βολής και με την κεφαλιά που έπιασε έστειλε την μπάλα να φύγει άουτ. Στο 31’ και μετά την σέντρα του Μπουλγουρίδη ο Πιπινάκας με σουτ και μάλιστα μόνος απέναντι από τον Αθανασίου θα στείλει την μπάλα άουτ. Στο 34’ είχαμε την σέντρα του Βιτλή και ο Κανούλας από το ύψος της μικρής περιοχής θα πιάσει το σουτ, η μπάλα θα «σκάσει» στο έδαφος, θα καταλήξει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι και ο Α.Ο.Κ. θα χάσει μία πολύ μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ. Στο 55’ ο Διαμαντίδης έβγαλε παράλληλη σέντρα, κάτοχος της μπάλας έγινε ο Κανούλας ο οποίος με την βοήθεια του δοκαριού με πλασέ έστειλε την μπάλλα στα δύχτια του Απόλλων Αρναίας για να γίνει το (1-0). Στο 78ο λεπτό μετά την έξοχη πάσα του Παπαδόπουλου η μπάλα έφτασε στον Διαμαντίδη το σουτ όμως που επιχείρησε θα απομακρύνει εντυπωσιακά ο Καραβελίδης. Στο 80’ είχαμε την κεφαλιά εξεπαφής του Τζιώτζιου η μπάλα θα φτάσει στην χέρια του Αθανασίου και στο 81’ μετά το κόρνερ του Παρμαξίδη το σουτ του Κανούλα από καλή θέση έστειλε την μπάλα να καταλήξει άουτ. Στο 86’ από την πολύ ωραία σέντρα από τον Κυγάη από τα αριστερά, το πλασέ του Μπαντάνη από ιδιαίτερα καλή θέση θα στείλει την μπάλα να περάσει λίγο άουτ από το κάθετο δοκάρι των φιλοξενούμενων. Η τελευταία φάση του αγώνα έγινε στο 90’ όταν το δυνατό σουτ του Ταουσιάνη έστειλε την μπάλα να φύγει ένα περίπου μέτρο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Αθανασίου.

     

    Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

     

    Καλός σε γενικές γραμμές ήταν ο διαιτητής της αναμέτρησης Ματθαίος Βουρνέλης και οι βοηθοί του Αν. Καζατσκίδης και Γ. Λιάρης, της Ε.Π.Σ. Μακεδονίας. Μπροστά τους οι δύο ομάδες έπαιξαν με τις παρακάτω συνθέσεις:

     

     Α.Ο. «ΚΑΒΑΛΑ» (Γιάννης Ισπυρλίδης): Αθανασίου, Μπαντάνης, Σταματόπουλος, Μπάτζιος, Ιορδανίδης, Γαβριηλίδης, Παπαδόπουλος, Διαμαντίδης, Βιτλής (63’ Κυγάης), Μπρατσιάνι (75’ Παρμαξίδης), Κανούλας.

     

    ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΡΝΑΙΑΣ (Χρήστος Νεοφώτιστος): Καραβελίδης, Μαυριδόγλου, Μανικάλης, Σαλέπης, Τζιώτζιος, Τσιντογιάννης, Μπουλγουρίδης (74’ Ταουσιάνης), Κουκουλέκης (89’ Παπαδόπουλος Γρ), Πιπινίκας (63’ Γεωργούλας), Γεωργίου, Δημογκίκας.

    3 Responses to “Δίκαιη νίκη πρόκριση για τον Α.Ο.Κ. στο κύπελλο της Γ’ Εθνικής σήμερα Κυριακή (28/9) στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» επί του Απόλλων Αρναίας με (1-0) και σκόρερ τον Κανούλα”