Bookmarks

    Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται ο 13ος Λαϊκός Δρόμος τον οποίο θα διοργανώσει τη Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου ο Σ.Ε.Β.Α.Σ. Καβάλας σε συνεργασία με τον Δήμο Καβάλας. Πρόκειται για έναν Λαϊκό Δρόμο μήκους 7χλμ. και αγώνα δρόμου για παιδιά έως 12 ετών (2002) και Α.Μ.Ε.Α απόστασης 1.500μ.  Μάλιστα να τονίσουμε ότι από πλευράς των διοργανωτών έχει γίνει γνωστή η προκήρυξη του 13ου Λαϊκού Δρόμου και στην οποία, μεταξύ των άλλων αναφέρονται τα εξής:

     

    Ημερομηνία Διεξαγωγής: Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014

    Τόπος Διεξαγωγής: Παραλία Καβάλας ( ύψος Λιμεναρχείου) έως τέρμα Καλαμίτσας και επιστροφή(7χλμ.) και για τα παιδιά παραλία Καβάλας έως Τελωνείο και πίσω (1500μ).

    Μήκος διαδρομής:7 χλμ. και 1500μ.

    Αφετηρία: Παραλία Καβάλας στο ύψος του Λιμεναρχείου

    Ώρα εκκίνησης: 10:30 π.μ. για τα 7χλμ και 11.30 π.μ. για τα 1500μ παιδιών και ΑΜΕΑ.

    Δικαίωμα συμμετοχής: Δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα έχουν Έλληνες και αλλοδαποί αθλητές. Όλοι οι αθλητές συμμετέχουν με δικής τους ευθύνη. Ειδικότερα δε οι κάτω των 18 ετών με ευθύνη των γονέων τους. Οι αθλητές μπορούν να πάρουν μέρος είτε ατομικά είτε ομαδικά. Οι ομαδικές εγγραφές απευθύνονται σε αθλητικούς συλλόγους, συλλόγους δρομέων, γυμναστήρια, εταιρείες, σχολεία, ιδιωτικούς και δημόσιους οργανισμούς, αλλά και απλές παρέες ανθρώπων που επιθυμούν να συμμετάσχουν ως ομάδα.

    Ιατρική κάλυψη: Θα υπάρχει ιατρός του αγώνα και ασθενοφόρο το οποίο θα κινείται κατά μήκος της διαδρομής. Σταθμός ενυδάτωσης θα υπάρχει στα 3,5χλμ και στον τερματισμό.

    Έπαθλα: Στο πρώτο/η νικητή /τρια της γενική κατηγορίας κάθε αγωνίσματος θα απονεμηθεί κύπελλο και μετάλλιο στους δεύτερους/ες και τρίτους/τες  νικητές/τριες  θα απονεμηθούν μετάλλια και διπλώματα. Επίσης θα υπάρχει τιμητικό βραβείο στην πολυπληθέστερη αριθμητικά και ποιοτικά ομάδα Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθεί αναμνηστικό δίπλωμα και μετάλλιο

    Απονομή επάθλων: Η απονομή επάθλων θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του τερματισμού μετά τον τερματισμό των αθλητών.

    Τηλέφωνα επικοινωνίας: Γεν. Γραμματέας Θόδωρος Γεωργιάδης (2510.837-791).

    Πληροφορίες στην υπεύθυνο της διοργάνωσης: Χρύσα Περδίκη (6974.395.317).

    Εγγραφές: Έως και μία ώρα πριν την εκκίνηση στο χώρο της αφετηρίας.

    6 Responses to “Tην Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί από τον Σ.Ε.Β.Α.Σ. Καβάλας ο 13ος Λαϊκός Δρόμος”