Bookmarks

     

    Έγινε γνωστό με σχετικό δελτίο τύπου ότι, η εταιρεία «Simolive» στα Αμισιανά Καβάλας με πολυετή ενασχόληση με τον καρπό της ελιάς και το κατάστημα «Ελιά Ελιά» στην οδό Αβέρωφ 8β (πλατεία Καπνεργάτη) στην Καβάλα, του Αντώνη Αντωνίου, δίνουν τη δυνατότητα σε δέκα (10) καβαλιώτες φιλάθλους ανέργους (επίδειξη κάρτας ανεργίας) και σε δέκα (10) γυναίκες, να παρακολουθήσουν δωρεάν την αγαπημένη μας ομάδα τον Α.Ο.Κ., στο νέο πρωτάθλημα του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη», παρέχοντας τους, από ένα (1) εισιτήριο διαρκείας για την ποδοσφαιρική περίοδο 2014-15.

    Έτσι σε συνεργασία με το ραδιόφωνο της «Πρωινής», μέσα από καθημερινές αθλητικές και ενημερωτικές εκπομπές, θα δίνεται η ευκαιρία σε όλους όσους θέλουν, να λάβουν μέρος στην κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί ζωντανά τη Δευτέρα 8-9-2014 στα studio του σταθμού και να μοιραστούν μαζί μας τη χαρά, ότι ο Α.Ο.Κ. θα γίνει πολύ σύντομα μεγάλος.

    Τέλος ευχόμαστε την ομάδα μας να έχει μια πολύ καλή ποδοσφαιρική χρονιά και να μας κάνει περήφανους ξανά.

     

     

    Με εκτίμηση

    Για τις εταιρίες

    «Simolive» και «Ελιά Ελιά»

     

    Αντώνιος Αντωνίου

    3 Responses to “Oι εταιρίες «Simolive» και «Ελιά Ελιά» του Αντώνη Αντωνίου προσφέρουν 20 εισιτήρια διαρκείας του Α.Ο.Κ. σε 10 καβαλιώτες φιλάθλους ανέργους και σε 10 γυναίκες”