Bookmarks

    Στην Καβάλα βρίσκεται από τα ξημερώματα της Τετάρτης (6/8) ο 34χρονος Βραζιλιάνος μέσο επιθετικός Μοντέιρο Ζουνίνιο ο οποίος θα αποτελέσει όπως όλα δείχνουν ένα ακόμη μεταγραφικό απόκτημα για τους «Αργοναύτες». Ο 34χρονος Βραζιλιάνος μέσος που γεννήθηκε στις 17 Οκτωβρίου του 1980 σήμερα Τετάρτη (6/8) το πρωί είχε την πρώτη γνωριμία του με τους ιθύνοντες των «Αργοναυτών».

     

    Πιο συγκεκριμένα συναντήθηκε με τον Τεχνικό Διευθυντή του Α.Ο.Κ. Στέλιο Κατρακυλάκη, τον επικεφαλής της Διοικούσας Επιτροπής Σίμο Ανθουλάκη και τον Παλαίμαχο ποδοσφαιριστή Παύλο Δερμιτζάκη. Να τονίσουμε ότι ο Βραζιλιάνος μέσος Μοντέϊρο Ζουνίνιο το απόγευμα συνοδευμένος από τον Τεχνικό Διευθυντή Στέλιο Κατρακυλάκη μετέβη στα αποδυτήρια του Α.Ο.Κ. στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» είχε την πρώτη του γνωριμία με τα μέλη της τεχνικής ηγεσίας και τους νέους του συμπαίκτες ενώ στη συνέχεια έλαβε μέρος στην προγραμματισμένη απογευματινή προπόνηση. Να σημειώσουμε ότι Μοντέιρο Ζουνίνιο έχει να επιδείξει ένα ιδιαίτερα πλούσιο βιογραφικό. Πιο συγκεκριμένα αγωνίστηκε για δύο ποδοσφαιρικές περιόδους στο πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής της Τουρκίας σημειώνοντας 15 γκολ με την φανέλα της Σαμπσούνσπορ. Από κει και πέρα συνέχισε την καριέρα του στο πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής της Βραζιλίας έχοντας πετυχημένη καριέρα τόσο με την φανέλα της Ατλέτικο Μινέιρο, όσο και με την ομάδα της Φορταλέζα ενώ τελευταίος σταθμός της καριέρας του ήταν η βραζιλιάνικη ομάδα Μανάους. Τέλος να σημειώσουμε ότι ο Μοντέιρο Ζουνίνιο είναι παντρεμένος και πατέρας ενός αγοριού ηλικίας 7 ετών.

     

    Σε εξέλιξη είναι τα μεταγραφικά

     

    Από κει και πέρα και πλην της απόκτησης του Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή Μοντέιρο Ζουνίνιο να σημειώσουμε ότι βασικός στόχος των ιθυνόντων του Α.Ο.Κ. είναι η απόκτηση ενός έμπειρου επιθετικού ποδοσφαιριστή. Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι Γιάννης Ισπυρλίδης και Στέλιος Κατρακυλάκης έχουν στα χέρια τους μία λίστα με έμπειρους ποδοσφαιριστές οι οποίοι θήτευσαν σε ευρωπαϊκές ομάδες, με το ενδιαφέρον να επικεντρώνεται κυρίως σε χώρες όπως είναι η Κροατία αλλά και η Σερβία. Πιθανολογείται μάλιστα ότι μέχρι το τέλος της εβδομάδας που διανύουμε αναμένεται να έχουμε εξελίξεις γύρω από το θέμα αυτό. Προκειμένου με την απόκτηση των Μοντέιρο Ζουνίνιο αλλά και του επιθετικού ποδοσφαιριστή όπως και ενός στόπερ, να ολοκληρωθεί το ρόστερ της ομάδας.

     

    Ικανοποίηση επικρατεί για τα διαρκείας εισιτήρια

     

    Από κει και πέρα να τονίσουμε ότι το μεγαλύτερο βάρος από πλευράς των Παλαιμάχων ποδοσφαιριστών αλλά και της Διοικούσας Επιτροπής του Α.Ο.Κ. πέφτει στο θέμα των διαρκείας εισιτηρίων και τα μηνύματα μέχρι τώρα, χαρακτηρίζονται από τους ιθύνοντες πέρα για πέρα θετικά. Τέλος σε όλα τα παραπάνω να τονίσουμε ότι οι επαφές των Παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του Α.Ο.Κ. συνεχίζονται με επαγγελματίες αλλά και επιχειρηματίες προκειμένου να στηρίξουν την προσπάθεια η οποία έχει καταβληθεί.

    4 Responses to “Στην Καβάλα βρίσκεται από τα ξημερώματα της Τετάρτης (6/8) για να υπογράψει στον Α.Ο.Κ. ο 34χρονος Βραζιλιάνος μέσο επιθετικός Μοντέιρο Ζουνίνιο με πλούσιο βιογραφικό και δεκάδες γκολ στο ενεργητικό του”