Bookmarks

    Στην Καβάλα βρίσκεται από σήμερα Παρασκευή (8/8) ο ποδοσφαιριστής Νίκος Ιορδανίδης ο οποίος όπως όλα δείχνουν θα αποτελέσει την προτελευταία μεταγραφή των «Αργοναυτών», ενόψει του νέου πρωταθλήματος του 1ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Ο 27χρονος πρώην αμυντικός του Πιερικού, αντίπαλος του Α.Ο.Κ. στο περσυνό πρωτάθλημα της Football League είχε 14 συμμετοχές, πέρυσι με την ομάδα της Κατερίνης.

     

    Παλαιότερα φόρεσε την φανέλα της Αναγέννησης Γιαννιτσών, του Αετού Σκύδρας, του Πυργετού καθώς και της Νάουσας. Είναι 27 ετών και εκείνο που θα πρέπει να σημειώσουμε είναι το γεγονός ότι κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου του καλοκαιριού που διανύουμε ο Νίκος Ιορδανίδης βρέθηκε στο μεταγραφικό στόχαστρο τόσο του Απόλλωνα Καλαμαριάς όσο και του Πανσερραϊκού. Να σημειώσουμε σε όλα τα παραπάνω ότι ο συγκεκριμένος παίκτης ναι μεν έχει συζητήσει με τους ιθύνοντες των «Αργοναυτών» και ειδικότερα με τον Τεχνικό Διευθυντή Στέλιο Κατρακυλάκη αλλά ωστόσο απομένουν κάποιες λεπτομέρειες για να ολοκληρωθεί η συμφωνία. Σε περίπτωση μάλιστα που οι δυο πλευρές συμφωνήσουν σε όλα τότε αναμένεται επίσημα να ανακοινωθεί η απόκτηση του ποδοσφαιριστή Νίκου Ιορδανίδη από τη Διοικούσα Επιτροπή των «Αργοναυτών». Τέλος σε όλα τα παραπάνω και σε ότι έχει να κάνει με τα μεταγραφικά του Α.Ο.Κ. να τονίσουμε ότι στην περίπτωση που αποκτηθεί ο στόπερ Νίκος Ιορδανίδης τότε οι «Αργοναύτες» θα στρέψουν το ενδιαφέρον τους στην απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή επιθετικού με χώρα προέλευσης την Κροατία ή την Σερβία. Προς αυτή την κατεύθυνση ο Τεχνικός Διευθυντής του Α.Ο.Κ. Στέλιος Κατρακυλάκης έχει κάνει κάποιες προσεγγίσεις και στον Α.Ο.Κ. βρίσκονται εν αναμονή των συζητήσεων που έχουν γίνει.

     

    Σε εξέλιξη είναι η προετοιμασία

     

    Σε αγωνιστικό επίπεδο η προετοιμασία των «Αργοναυτών» βρίσκεται σε εξέλιξη με τις καθημερινές προπονήσεις να διεξάγονται στο βοηθητικό γήπεδο του σταδίου «Ανθή Καραγιάννη» και με το μεγαλύτερο βάρος να έχει πέσει σε θέματα τακτικής αλλά και σε θέματα βελτίωσης της φυσικής κατάστασης των ποδοσφαιριστών. Εκείνο το οποίο θα πρέπει να σημειώσουμε είναι το γεγονός ότι σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης έχει μπει και το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του Α.Ο.Κ. Μοντέιρο Ζουνίνιο ο οποίος καθημερινά ανεβάζει όλο και περισσότερο ρυθμούς.

     

    Στις 17 Αυγούστου το φιλικό με τον Αγροτικό Αστέρα

     

    Την Κυριακή 17 Αυγούστου έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί ουσιαστικά το πρώτο δυνατό και σοβαρό φιλικό παιχνίδι που θα δώσει ο Α.Ο.Κ. κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας του με αντίπαλο τον Αγροτικό Αστέρα, στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη». Ένα φιλικό παιχνίδι το οποίο να τονίσουμε ότι θα δώσει τη δυνατότητα στον προπονητή της Καβάλας Γιάννη Ισπυρλίδη να βγάλει πολλά και χρήσιμα συμπεράσματα, για την αγωνιστική κατάσταση που βρίσκονται οι παίκτες του στο συγκεκριμένο χρονικό σημείο. Από κει και πέρα να τονίσουμε λίγες ημέρες πριν και πιο συγκεκριμένα την Τετάρτη 13 Αυγούστου, ο Α.Ο.Κ. στο «Βερούλειο» στάδιο θα αντιμετωπίσει τον Ηρακλή Καβάλας, σε ένα φιλικό παιχνίδι που θα έχει προπονητικό χαρακτήρα.

     

    Η ΘΕΡΜΟΠΛΑΣΤΙΚΗ ΑΒΕΕ βρίσκεται στο πλευρό του Α.Ο.Κ.

     

    Η εταιρία ΘΕΡΜΟΠΛΑΣΤΙΚΗ ΑΒΕΕ, με σχετικό δελτίο τύπου το οποίο εξέδωσε, ανακοίνωσε τα εξής:

    – «Η ΘΕΡΜΟΠΛΑΣΤΙΚΗ ΑΒΕΕ βρίσκεται στο πλευρό του Α.Ο.Κ. και συμπλέει με τους αργοναύτες στην αγωνιστική περίοδο 2014 -2015, στηρίζοντας την παρουσία της ομάδας στην Football League 2. Στη φετινή αγωνιστική σαιζόν, η ΘΕΡΜΟΠΛΑΣΤΙΚΗ αναλαμβάνει τον ρόλο του «Επίσημου Υποστηρικτή» και χαρίζει στην ιστορική φανέλα το λογότυπό της. Η ΘΕΡΜΟΠΛΑΣΤΙΚΗ ΑΒΕΕ, που από το 1972 δραστηριοποιείται στον κατασκευαστικό κλάδο κουφωμάτων και συστημάτων θερμομόνωσης, στηρίζει έμπρακτα όλες τις δράσεις της πόλης που προάγουν την κοινωνική ευημερία, τον αθλητισμό και τον πολιτισμό. Ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία στην ομάδα μας!»

     

    Comments are closed.