Bookmarks

    Ο Ορφέας Ελευθερούπολης κέρδισε στο Δοξάτο με σκορ (0-5), το Βυζάντιο πήρε φιλική νίκη στο γήπεδο του με (2-0) επί του Ηρακλή Καβάλας. Εντός έδρας ήττα για τον Άρη Ακροποτάμου, ήταν τα αποτελέσματα των υπολοίπων τριών ομάδων του νομού Καβάλας στα τελευταία φιλικά που έδωσαν.

     

    Ο Άρης Ακροποτάμου

    Ο Άρης Ακροποτάμου υποδέχθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (20/8) τον Εθνικό Γαζώρου σε ένα από τα πιο δυνατά φιλικά προετοιμασίας και γνώρισε την ήττα με σκορ (0-4). Το σκορ άνοιξε με κεφαλιά στο 7ο λεπτό ο Πολύζος. Στο 75’ ο Πάλλας έκανε το (0-2), στο 78’ ο Ναουμέφσκι έκανε το (0-3) και στο 86’ ο Πάλλας διαμόρφωσε το τελικό σκορ (0-4). Να τονιστεί ότι το απόγευμα του Σαββάτου (23/8) στις 6.30μ.μ., ο Άρης Ακροποτάμου υποδέχεται την ομάδα Κ20 της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

     

    Το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος

    Το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος υποδέχθηκε το απόγευμα Τετάρτης (20/8) τον Ηρακλή Καβάλας και πέτυχε φιλική νίκη με σκορ (2-0). Το ημίχρονο έληξε ισόπαλο χωρίς τέρματα και οι γηπεδούχοι είχαν χαμένο πέναλτι με τον Βλάχο (απέκρουσε ο τερματοφύλακας). Ο Μεντής με σουτ από πλάγια θέση έκανε το 1-0 και ο Παυλίδης με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό σκορ (2-0). Τέλος να αναφέρουμε ότι ο προπονητής Νίκος Καραμπιπέρης χρησιμοποίησε δύο ενδεκάδες κάνοντας αρκετές δοκιμές.

     

    Ο Ορφέας Ελευθερούπολης

    Ο Ορφέας Ελευθερούπολης να σημειώσουμε ότι ταξίδεψε το απόγευμα Τετάρτης (20/8) στο Δοξάτο για το φιλικό με τη τοπική ομάδα και πέτυχε επιβλητική νίκη με σκορ (0-5). Η διαφορά δυναμικής ήταν εμφανής και το ημίχρονο έληξε με (0-4). Ο Γιαλαμής πέτυχε τα τρία πρώτα γκολ και στη συνέχεια πήρε τη σκυτάλη ο Οτέμπερης που με άλλα δύο τέρματα διαμόρφωσε το τελικό (0-5). Να τονιστεί ότι το απόγευμα του Σαββάτου (23/8) ο Ορφέας Ελευθερούπολης διοργανώνει τουρνουά ποδοσφαίρου στο γήπεδο του, με τη συμμετοχή του Α.O.K. του Βυζαντίου Κοκκινοχώματος και της Skoda Ξάνθη.

     

    One Response to “Νίκες για Ορφέα Ελ. και Βυζάντιο Κ. και ήττα για τον Ακροπόταμο στα φιλικά προετοιμασίας που έδωσαν”