Bookmarks

    Ο Ορφέας σε μία πολύ σημαντική πρωτοβουλία που ανέλαβε, διοργανώνει το Σάββατο (23/8) το απόγευμα στο δημοτικό στάδιο Ελευθερούπολης σπουδαίο τουρνουά φιλικών αγώνων ενώ από πλευράς Α.Ο.Κ. δίνουν πολύ μεγάλη βαρύτητα.

     

    Συμμετέχουν άλλοι δύο εκπρόσωποι της Ε.Π.Σ. Καβάλας στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνική και πιο συγκεκριμένα ο Α.Ο. Καβάλας και το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος. Την τετράδα της διοργάνωσης συμπληρώνει η ομάδα Κ-20 της Skoda Ξάνθης. Θα είναι ευκαιρία για δοκιμές από όλους τους προπονητές, λίγες μέρες πριν την πρώτη σέντρα της χρονιάς. Το συγκεκριμένο τουρνουά ποδοσφαίρου θα ξεκινήσει στις 6μ.μ.. η γενική είσοδος ορίστηκε στα 5 ευρώ και το σίγουρο είναι ότι αναμένεται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον.

     

    Ιδιαίτερα βαρύτητα θα δώσουν στον Α.Ο.Κ.

    Να τονίσουμε ότι από πλευράς Α.Ο.Κ. δίνουν πολύ μεγάλη βαρύτητα στο συγκεκριμένο τουρνουά και αυτό γιατί η ομάδα, του Γιάννη Ισπυρλίδη θα κληθεί να αγωνιστεί με δύο ομάδες τις οποίες θα βρει μπροστά της κατά τη διάρκεια του νέου πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Kαιι ο λόγος γίνεται για τον Ορφέα Ελευθερούπολης και το και το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος. Στα αγωνιστικά για το τουρνουά ο Γιάννης Ισπυρλίδης υπολογίζει σε όλους τους παίκτες του οι οποίοι ανήκουν στο ρόστερ της Καβάλας την ώρα που ο Καραπατσιάς θα συνεχίσει την καριέρα του στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης και ο Δεληγιάννης όπως όλα δείχνουν στην ομάδα του Κεραυνού Πέρνης. Από κει και πέρα η προετοιμασία της Καβάλας συνεχίστηκε την Παρασκευή (22/8) με την προγραμματισμένη απογευματινή προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στο βοηθητικό του σταδίου «Ανθή Καραγιάννη» και με το μεγαλύτερο βάρος από πλευράς της τεχνικής ηγεσίας να πέφτει σε θέματα τακτικής και φυσικής κατάστασης.

     

    3 Responses to “Από πλευράς του Α.Ο.Κ. δίνουν πολύ μεγάλη βαρύτητα στο τουρνουά της Ελευθερούπολης που διοργανώνεται από τον “οικοδεσπότη” Ορφέα το Σάββατο (23/8) και στο οποίο θα συμμετάσχουν και οι «Αργοναύτες»”