Bookmarks

    Με τον έμπειρο Σέρβο επιθετικό Λάζαρ Πόποβιτς να συμμετέχει τις τελευταίες δύο ημέρες στις προπονήσεις των «Αργοναυτών» έχοντας υπογράψει μάλιστα το νέο συμβόλαιο συνεργασίας του με τη νέα του ομάδα συνεχίζεται καθημερινά με διπλές προπονήσεις το πρόγραμμα της προετοιμασίας του Α.Ο.Κ. υπό την καθοδήγηση του προπονητή Γιάννη Ισπυρλίδη.

     

    Την ίδια ώρα εκείνο το οποίο θα πρέπει να σημειώσουμε είναι το γεγονός ότι από πλευράς των ιθυνόντων της ομάδας το μεγαλύτερο βάρος έχει πέσει στην έκδοση των δελτίων των δύο ξένων ποδοσφαιριστών που έχουν ενταχθεί στο έμψυχο δυναμικό του Α.Ο.Κ. και ο λόγος γίνεται για τον Βραζιλιάνο μέσο-επιθετικό Μοντέιρο Ζουνίνιο αλλά και για το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα, Σέρβο επιθετικό Λάζαρ Πόποβιτς. Πέρα από την έκδοση των δελτίων των συγκεκριμένων δυο ποδοσφαιριστών ανάλογο βάρος δίνεται και στο θέμα της έκδοσης της άδειας παραμονής τους μέσω της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

     

    Την Τετάρτη (13/8) το φιλικό στις 6:30 με τον Ηρακλή Καβάλας

     

    Σε αγωνιστικό επίπεδο την Τετάρτη (13/8) το απόγευμα στο «Βερούλειο» στάδιο ο Α.Ο.Κ. ανοίγει τον «κύκλο» των φιλικών του αναμετρήσεων με αντίπαλο τον Ηρακλή Καβάλας. Αναμέτρηση η οποία έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 6:30 το απόγευμα αλλά βέβαια θα είναι ένα φιλικό παιχνίδι καθαρά προπονητικού χαρακτήρα για την ομάδα της Καβάλας. Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες στο συγκεκριμένο φιλικό, δεν αναμένεται να δοθεί χρόνος συμμετοχής στα τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας, όπως είναι ο Βραζιλιάνος Μοντέιρο Ζουνίνιο καθώς και ο Σέρβος επιθετικός Λάζαρ Πόποβιτς. Από κει και πέρα το σίγουρο είναι ότι ουσιαστικά το πρώτο φιλικό παιχνίδι για τους «Αργοναύτες» το οποίο χαρακτηρίζεται ιδιαίτερα δυνατό είναι αυτό της ερχόμενης Κυριακής (17/8) στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» με αντίπαλο τον Αγροτικό Αστέρα. Από κει και πέρα την Τετάρτη 20 Αυγούστου ο Α.Ο.Κ. θα ταξιδέψει στην Πέρνη για να αντιμετωπίσει τον περσυνό πρωταθλητή της League της Ε.Π.Σ. Καβάλας, τοπικό Κεραυνό ενώ το Σάββατο 23 Αυγούστου ο Α.Ο.Κ. στην Ελευθερούπολη, θα λάβει μέρος στο τουρνουά ποδοσφαίρου το οποίο θα διοργανώσει ο τοπικός Ορφέας. Την Τετάρτη 27 Αυγούστου σε ένα ακόμη φιλικό παιχνίδι ο Α.Ο.Κ. στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» θα υποδεχθεί τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης ενώ την Κυριακή 31 Αυγούστου οι «Αργοναύτες» θα ταξιδέψουν στο Σουφλί για να αντιμετωπίσουν τον τοπικό Έβρο. Το τελευταίο δυνατό φιλικό παιχνίδι για τον Α.Ο.Κ., το οποίο μάλιστα θα αποτελέσει και την πρόβα τζενεράλε πριν από την έναρξη του νέου πρωταθλήματος του 1ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» την Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου με αντίπαλο ενδεχομένως την ομάδα του Πανθρακικού.

     

    Συνεδρίασε τη Δευτέρα (11/8) η Διοικούσα Επιτροπή

    Περισσότερο από μιάμιση ώρα διήρκησε το βράδυ της Δευτέρας (11.8) η συνεδρίαση της Διοικούσας Επιτροπής του Α.Ο.Κ. η οποία ως γνωστών αποτελείται από Παλαίμαχους ποδοσφαιριστές της ομάδας και από μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Ερασιτέχνη. Η συνεδρίαση η οποία πραγματοποιήθηκε, στα γραφεία του Ερασιτέχνη επικεντρώθηκε κυρίως στον απολογισμό ο οποίος έγινε, από τις κινήσεις οι οποίες έχουν καταβληθεί μέχρι σήμερα, από την ημέρα δηλαδή που συστήθηκε η Διοικούσα Επιτροπή. Να σημειωθεί ότι από την πλευρά τους όλα τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής έδειξαν την ικανοποίηση τους από τις προσπάθειες που έγιναν μέχρι σήμερα ενώ ανάλογη ικανοποίηση υπάρχει και το θέμα της κίνησης των διαρκείας εισιτηρίων. Χωρίς ωστόσο να υπάρχει κάποια σαφή εικόνα μέχρι τώρα για τον αριθμό των διαρκείας εισιτηρίων που έχουν πουληθεί σε καβαλιώτες φιλάθλους. Από κει και πέρα τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής του Α.Ο.Κ. οριοθέτησαν τους νέους στόχους τους μέχρι την ημέρα έναρξης του νέου πρωταθλήματος του 1ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας και επικέντρωσαν το ενδιαφέρον τους σε θέματα όπως είναι οι διαφημιστικές πινακίδες, τα διαρκείας εισιτήρια και γενικότερα οι τρόποι άντλησης οικονομικών πόρων.

    6 Responses to “Υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο στον Α.Ο.K. ο Σέρβος επιθετικός Λάζαρ Πόποβιτς που μπήκε σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης – Συνεδρίασε τη Δευτέρα (11/8) η Διοικούσα Επιτροπή – Την Τετάρτη (13/8) το φιλικό στις 6:30 με τον Ηρακλή Κ. στο «Βερούλειο»”