Bookmarks

    Σε ένα ακόμη και μάλιστα δυνατό φιλικό παιχνίδι θα προχωρήσει το απόγευμα της Τετάρτης (27/8) ο Α.Ο.Κ. στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη», αυτήν την φορά με αντίπαλο τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης στο το πλαίσιο της προετοιμασίας του.

     

    Να τονίσουμε ότι το φιλικό της Τετάρτης (27/8) θα ξεκινήσει στις 6 το απόγευμα και σίγουρα από την πλευρά του ο προπονητής της Καβάλας Γιάννης Ισπυρλίδης αναμένεται να βγάλει εκ νέου χρήσιμα συμπεράσματα κάτι το οποίο και έκανε από τη συμμετοχής ων «Αργοναυτών» στο τουρνουά της Ελευθερούπολης και στα παιχνίδια με τον Ορφέα και το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος. Την ίδια ώρα να τονίσουμε ότι ο τεχνικός της Καβάλας Γιάννης Ισπυρλίδης στο αυριανό φιλικό με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, τον οποίο θα συναντήσει και στο νέο πρωτάθλημα του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας αναμένεται να προφυλάξει κάποιους παίκτες οι οποίοι νοιώθουν κάποιες ενοχλήσεις. Την ίδια ώρα η προετοιμασία της Καβάλας συνεχίστηκε σήμερα Δευτέρα (25/8)  με την προγραμματισμένη απογευματινή προπόνηση ενώ την ερχομένη Κυριακή 31 Αυγούστου οι «Αργοναύτες» θα ταξιδέψουν στο Σουφλί για να αντιμετωπίσουν τον τοπικό Έβρο. Το τελευταίο δυνατό φιλικό παιχνίδι για τον Α.Ο.Κ., το οποίο μάλιστα θα αποτελέσει και την πρόβα τζενεράλε πριν από την έναρξη του νέου πρωταθλήματος του 1ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» την Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου με αντίπαλο κατά πάσα πιθανότητα την ομάδα του Πανθρακικού.

     

    2 Responses to “Τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης θα υποδεχθεί ο Α.Ο.Κ. στο «Ανθή Καραγιάννη» την Τετάρτη (27/8) στις 6 το απόγευμα”