Bookmarks

    Tην Παρασκευή (29/8) η Επιτροπή της Γ’ Εθνικής θα παρουσιάσει το πλάνο με τους 4 ομίλους στο ΔΣ της ΕΠΟ και τη Δευτέρα (1/9) θα γίνει η κλήρωση του πρωταθλήματος, στα γραφεία της Ομοσπονδίας. Φέτος δεν θα «σπάσουν» οι Ενώσεις στον καταρτισμό των ομίλων κι αν τελικά οι Άρης και Δόξα συμμετέχουν στο πρωτάθλημα, ο 1ος όμιλος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας πιθανότατα και όπως όλα δείχνουν να διαμορφωθεί ως εξής:

     

    1ος ΟΜΙΛΟΣ
    ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ
    ΑΡΗΣ ΑΚΡΟΠΟΤΑΜΟΥ
    ΟΡΦΕΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗΣ
    ΚΑΒΑΛΑ
    ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΚΟΚΚΙΝΟΧΩΜΑΤΟΣ
    ΕΘΝΙΚΟΣ NEOY ΑΓΙΟΝΕΡΙΟΥ
    ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ
    ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ
    ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ
    ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ
    ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ
    ΛΕΥΚΑΔΙΑ
    ΜΑΚΡΟΧΩΡΙ
    ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΡΝΑΙΑΣ
    ΑΡΗΣ (;)
    ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (;)

     

    Οι κληρώσεις Πρωταθλήματος και Κυπέλλου της Γ’ Εθνικής

     

    Ανακοινώθηκαν από την ΕΠΟ οι ημερομηνίες για τις κληρώσεις πρωταθλήματος και Κυπέλλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, περιόδου 2014-2015. Πιο συγκεκριμένα, η κλήρωση για το Πρωτάθλημα Γ’ Εθνικής 2014-2015 θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου και ώρα 12:00 στα γραφεία της ΕΠΟ (στην αίθουσα Δ.Σ.). Στον ίδιο χώρο και την ίδια ώρα θα διενεργηθεί την Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου η κλήρωση για τους αγώνες της 1ης φάσης του Κυπέλλου Γ’ Εθνικής.

    3 Responses to “Την Παρασκευή (29/8) αναμένεται να επικυρωθεί ο νέος χάρτης της Γ’ Εθνικής κατηγορίας με τον καταρτισμό των ομίλων να εγκρίνεται από το Δ.Σ. της Ε.Π.Ο. – Πως θα διαμορφωθεί ο 1ος όμιλος της Γ’ Εθνικής”