Bookmarks

    Στο Σουφλί αγωνίστηκε σήμερα Κυριακή (31/8) ο Α.Ο.Κ. στο πλαίσιο της προετοιμασίας του και με αντίπαλο τον τοπικό Έβρο η ομάδα του Γιάννη Ισπυρλίδη μακριά από το καλό της πρόσωπο γνώρισε την ήττα με σκορ (2-0).

     

    Ήταν ένα ακόμη κατά σειρά δυνατό φιλικό για τους «Αργοναύτες» απέναντι σε μία ομάδα της οποία η Καβάλα θα συναντήσει στο νέο πρωτάθλημα του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας και στο οποίο, η τεχνικής ηγεσίας της έβγαλε πολλά και χρήσιμα συμπεράσματα. Άλλωστε σε φιλικά όπως αυτό με τον Έβρο Σουφλίου και μάλιστα μέσα στο γήπεδο του, μόνο ουσιαστικά μπορεί να χαρακτηριστούν τα συμπεράσματα και αυτό γιατί η έναρξη του πρωταθλήματος πλησιάζει εκτός απροόπτου.

     

    Είχε αρκετά καλά διαστήματα

    Στο αγωνιστικό κομμάτι η φιλική αναμέτρηση είχε αρκετά καλά διαστήματα και από τις δύο ομάδες, είχε δύναμη και βέβαια αρκετές φάσεις μπροστά και στις δύο εστίες. Γενικά να τονίσουμε ότι τόσο οι παίκτες της γηπεδούχου ομάδας όσο και οι αντίστοιχοι του Α.Ο.Κ. έδειξαν διάθεση, προσπάθησαν για το καλύτερο και άφησαν καλές εντυπώσεις. Η ομάδα του Έβρου Σουφλίου έδειξε ότι ήθελε περισσότερο τη νίκη, οι παίκτες της παρουσιάστηκαν πιο αποτελεσματικοί και εκμεταλλευόμενοι κάποιες καλές φάσεις που δημιούργησαν στην εστία της Καβάλας στο τέλος πήραν τη νίκη με σκορ (2-0).  Εκείνο το οποίο είναι αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι ο Α.Ο.Κ. αγωνίσθηκε με απουσίες αφού  δεν ήταν στην αποστολή οι Πόποβιτς, Παπαδόπουλος και οι τραυματίες Ιορδανίδης, Γκαρακλίδης, Κοσμίδης και Φιρινίδης.  Οι βασικοί και νέοι στο Σουφλί επιθετικοί Τοπούζης και Ερκάν σημείωσαν τα γκολ της αναμέτρησης στο 45’  και 57’ αντίστοιχα,  γκολ με τα οποία κρίθηκε η φιλική αναμέτρηση.
    Α.Ο.Κ.:Αθανασίου, Σταματόπουλος, Νίρλας, Μπάτζιος, Παπαδιώτης, Διαμαντίδης, Παρμαξίδης, Ζουνίνιο, Βιτλής, Παππάς και Μπρατσιάνι.

    Στο δεύτερο μέρος αγωνίστηκαν οι Γαβριηλίδης, Μπαντάνης και Μπλιος.

     

     

    One Response to “Στο Σουφλί αγωνίστηκε σήμερα Κυριακή (31/8) ο Α.Ο.Κ. στο πλαίσιο της προετοιμασίας του και με αντίπαλο τον τοπικό Έβρο η ομάδα του Γιάννη Ισπυρλίδη γνώρισε την ήττα με (2-0)”