Bookmarks

    Παίκτης του Α.Ο.Κ. και ενδεχομένως η τελευταία μεταγραφή, των «Αργοναυτών» κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου του καλοκαιριού που διανύουμε θα είναι όπως όλα δείχνουν ο 31 ετών επιθετικός ποδοσφαιριστής Λάζαρ Πόποβιτς.

     

    Ο Σέρβος επιθετικός ο οποίος πέρασε με επιτυχία και από το πρωτάθλημα της Αλβανίας έχει να επιδείξει ένα πλούσιο βιογραφικό ενώ να σημειωθεί ότι αγωνίστηκε στη Γαλλία, την Αλβανία όπως προαναφέραμε αλλά και τη Μαλαισία. Είναι 31 ετών, έχει ύψος 1,92 μ. θεωρείται επιθετικός ποδοσφαιριστής της αντίπαλης περιοχής και είναι παντρεμένος, πατέρας ενός γιου 5 ετών.

     

    Ο Λάζαρ Πόποβιτς έφτασε το απόγευμα της Κυριακής (10/8) οδικός από την ιδιαίτερη πατρίδα του το Βελιγράδι συνοδευμένος από τον μάνατζερ του Μπόρισλαβ Ζβιγιάνοβιτς. Οι δύο άντρες σήμερα Δευτέρα (11/8) το πρωί είχαν την πρώτη επαφή τους με μέλη της Διοικούσας Επιτροπής του Α.Ο.Κ. και ειδικότερα με Παλαίμαχους ποδοσφαιριστές όπως είναι οι Νίκος Καραγεωργίου, Στέλιος Κατρακυλάκης, Σίμος Ανθουλάκης, Λάκης Χατζηαποστολίδης, Παύλος Δερμιτζάκης και κάποιοι άλλοι. Το απόγευμα της ίδιας μέρας ο Σέρβος επιθετικός Λάζαρ Πόποβιτς συνοδευμένος από τον μάνατζερ του Μπόρισλαβ Ζβιγιάνοβιτς, μετέβησαν στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» εκεί είχαν την πρώτη γνωριμία με τα μέλη της τεχνικής ηγεσίας του Α.Ο.Κ. τον προπονητή Γιάννη Ισπυρλίδη και ο Σέρβος επιθετικός, γνωρίστηκε με τους νέους συμπαίκτες του. Σε όλα τα παραπάνω να τονίσουμε ότι απομένουν μόνο τα τυπικά προκειμένου να ολοκληρωθεί η συμφωνία ώστε ο Σέρβος επιθετικός Λάζαρ Πόποβιτς να υπογράψει το νέο συμβόλαιο συνεργασίας του με τους «Αργοναύτες». Να σημειωθεί ότι η απόκτησή τους ενδεχόμενα να μην είναι και η τελευταία μεταγραφή για την ομάδα της Καβάλας αφού καλά πληροφορημένες πηγές της εφημερίδας μας αναφέρουν ότι ο Τεχνικός Διευθυντής Στέλιος Κατρακυλάκης περιμένει μάλλον και μία ακόμη απάντηση από συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή έτσι ώστε να ολοκληρωθεί το ρόστερ.

     

    Διπλή προπόνηση και ακολουθούν δυο φιλικά

     

    Με διπλή προπόνηση συνεχίστηκε σήμερα Δευτέρα (11/8)  το πρόγραμμα της προετοιμασίας του Α.Ο.Κ. μετά το ρεπό που έδωσε την προηγούμενη Κυριακή (10/8) ο Γιάννης Ισπυρλίδης στους ποδοσφαιριστές του προκειμένου να ξεκουραστούν. Βέβαια εκείνο που θα πρέπει να τονίσουμε είναι το γεγονός ότι ο Α.Ο.Κ. στρέφει την προσοχή του, στο φιλικό παιχνίδι που θα δώσει μπροστά στο κοινό του την ερχόμενη Κυριακή (17/8) στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» με αντίπαλο τον Αγροτικό Αστέρα. Να τονίσουμε ότι θα είναι το πρώτο δυνατό τεστ για τον Α.Ο.Κ. έτσι όπως εξελίσσεται μέχρι τώρα η προετοιμασία της Καβάλας ενώ πριν από αυτό οι «Αργοναύτες» σε ένα φιλικό παιχνίδι προπονητικού χαρακτήρα θα αντιμετωπίσουν την Τετάρτη (13/8) στο «Βερούλειο» στάδιο, τον Ηρακλή Καβάλας. Μάλιστα όπως αναφέρουν οι πληροφορίες στο συγκεκριμένο φιλικό ο Γιάννης Ισπυρλίδης δεν θα χρησιμοποιήσει τα τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας.

    3 Responses to “Στην Καβάλα βρίσκεται από το απόγευμα της Κυριακής (10/8) ο Σέρβος επιθετικός Λάζαρ Πόποβιτς για να υπογράψει και να ενισχύσει την «αιχμή του δόρατος» του Α.Ο.Κ.”