Bookmarks

     

    Την Τρίτη (5/8) στις 7 η ώρα το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της Τοπικής Ένωσης, η κλήρωση του φετινού θεσμού του κυπέλλου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας. Ειδικότερα να τονίσουμε ότι θα πραγματοποιηθεί η 1η φάση της νέας διοργάνωσης και στην οποία συνολικά θα λάβουν μέρος 52 ομάδες, της League, της Α’ κατηγορίας αλλά και της Β’ κατηγορίας της Τοπικής Ένωσης.

     

    Να σημειώσουμε το γεγονός ότι για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά οι ομάδες της Γ’ Εθνικής που θα παίξουν στο Κύπελλο Γ’ Εθνικής της ΕΠΟ. Επίσης, ο Αετός Ορφανού υπερασπίζεται τον τίτλο που κατέκτησε πέρυσι. Παράλληλα να τονίσουμε ότι στην κλήρωση δεν θα λάβουν μέρος οι ομάδες της Α.Ε. Πιερέων, της Κεραμωτής καθώς και του Γέροντα.

    Οι οκτώ σύλλογοι της Θάσου θα παίξουν μεταξύ τους και οι υπόλοιποι 44 θα μπουν στην ίδια κληρωτίδα. Θα γίνουν συνολικά 26 νοκ άουτ παιχνίδια.

    Η διοργανώτρια αρχή αναφέρει, επίσης, ότι οι ομάδες ανώτερης κατηγορίας αν κληρωθούν να παίξουν εντός έδρας με αυτές της Β’ κατηγορίας θα υπάρξει αλλαγή και θα πάνε στις έδρες των μικρότερων. Η πρώτη σέντρα του Κυπέλλου Ε.Π.Σ. Καβάλας θα γίνει το Σαββατοκύριακο 23-24 Αυγούστου 2014.

     

    Ενημέρωση από την Ε.Π.Σ.Κ. για την λειτουργία των Σωματείων

     

    Με σχετικό έγγραφό του το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Π.Σ. Καβάλας ενημερώνει όλα τα Σωματεία της δύναμής του, όσον αφορά τη λειτουργία τους τα παρακάτω:

    α) Όλα τα Διοικητικά Συμβούλια των σωματείων έχουν θητεία τόση, όση αναγράφει το καταστατικό τους. (ένα ή δυο έτη).

    β) Με τη λήξη της θητείας του το Δ.Σ. πρέπει να προκηρύσσει εκλογές, στις οποίες ψηφίζουν τα εγγεγραμμένα μέλη του συλλόγου.

    γ) Η Γενική Συνέλευση πρέπει απαραίτητα να γράφεται στο βιβλίο Γεν. Συνελεύσεων.

    δ) Η συγκρότηση του νεοεκλεγέντος Δ.Σ. συγκροτείται σε σώμα και η συγκρότηση αναγράφεται στο βιβλίο πρακτικών του Διοικητικού Συμβουλίου.

    ε) Να ενημερώνεται το βιβλίο ταμείου έστω και για τα τυπικά έξοδα και έσοδα.

    στ) Οι δαπάνες να φαίνονται γραμμένες στο πρακτικό του Δ.Σ. καθώς και ότι εγκρίνονται από αυτό.

    ζ) Να διατηρείται τουλάχιστον τα παρακάτω βιβλία.

    1. Βιβλίο μελών (συνδρομητών)
    2. βιβλίο πρακτικών Γενικών Συνελεύσεων
    3. Βιβλίο πρακτικών Διοικητικού Συμβουλίου
    4. Βιβλίο Ταμείου

    η) Να μη ξεχνάτε ότι είστε υποχρεωμένοι να υποβάλετε Φορολογικές Δηλώσεις.

    θ) Τα σωματεία υποχρεούνται, όταν εκλέγεται νέο Διοικητικό Συμβούλιο, πλην της Ε.Π.Σ. Καβάλας να ενημερώνουν το αρμόδιο γραφείο της Νομαρχίας, (Δ/νση Υγείας 3ος όροφος).

    Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή βοήθεια μπορείτε να επικοινωνείτε με την Ε.Π.Σ. Καβάλας. (κ. Χρόνη Γαιτατζή).

     

    5 Responses to “Με τη συμμετοχή 52 ομάδων πραγματοποιείται την Τρίτη (5/8) στις 7 το απόγευμα η κλήρωση της 1ης φάσης του κυπέλλου της Ε.Π.Σ. Καβάλας”