Bookmarks

    Η μια μεταγραφή δίνει την «σκυτάλη» στην άλλη και παίκτης της ΑΕΚ Καβάλας είναι ο έμπειρος αμυντικός Κοσμάς Ελευθεριάδης. Ο αμυντικός-στόπερ Κοσμάς Ελευθεριάδης που έμεινε ελεύθερος από τον Ορφέα Ελευθερούπολης συμφώνησε σε όλα με τη Διοίκηση του Σταμάτη Τσάμαρη και θα συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΚ Καβάλας και στο πρωτάθλημα της League της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας.

     

    Ο Κοσμάς Ελευθεριάδης είναι ένας ιδιαίτερα έμπειρος αμυντικός με θητεία και στον Α.Ο.Κ. και το σίγουρο είναι ότι θα βοηθήσει σε μέγιστο βαθμό την προσπάθεια της νέας του ομάδας στο νέο πρωτάθλημα League της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας. Να σημειώσουμε ότι είναι η τρίτη μεταγραφή και μάλιστα έμπειρου παίκτη για το συγκρότημα της ΑΕΚ Καβάλας, αφού προηγήθηκαν, εκείνη του 29χρονου Φλοριντιάν Κορδήστι αλλά και η μεταγραφική «βόμβα» με την απόκτηση του πρώην ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού Χρήστου Ντελμεκούρα.

     

    Σε εξέλιξη η προετοιμασία

     

    Σε όλα τα παραπάνω να τονίσουμε το γεγονός ότι σε εξέλιξη βρίσκεται η προετοιμασία της ΑΕΚ Καβάλας και το μόνο σίγουρο είναι ότι ο προπονητής Βασίλης Ζέρβας ήδη έχει βγάλει τα πρώτα συμπεράσματά του από τα φιλικά παιχνίδια που έδωσε μέχρι τώρα η ομάδα του. Πιο συγκεκριμένα η ΑΕΚ Καβάλας έχασε στη Χρυσούπολη από το τοπικό Νέστο με σκορ (4-0) στο πρώτο φιλικό της, ακολούθησε η εκτός έδρας νίκη στο Μυρτόφυτο με σκορ (1-3) σε βάρος του τοπικού Ηρακλή ενώ στο τελευταίο φιλικό της αναδείχθηκε ισόπαλη με τον Ολυμπιακό Καβάλας με σκορ (0-0).

    One Response to “Η μια μεταγραφή δίνει την «σκυτάλη» στην άλλη και παίκτης της Α.Ε.Κ. Καβάλας είναι και ο έμπειρος αμυντικός-στόπερ Κοσμάς Ελευθεριάδης που συμφώνησε σε όλα με τη Διοίκηση του Σταμάτη Τσάμαρη”